Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlık çetesi çökertildi

Karataş polis merkezince yapılan uyuşturucu operasyonunda çok sayıda hırsızlık malzemeleri bulundu. Yapılan operasyonun devamında yapılan operasyonlar sonrası 2 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 09:48
Kaynak: İHA
Hırsızlık çetesi çökertildi

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Karataş Şehit Yaşar Polat Polis Merkezi Narkotim ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucu, Akkent mahallesi 400 cadde üzerinde Berber olarak faaliyet gösteren bir işyerine yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu yakalanmış, operasyon yapılan işyerinde hırsızlık malı olduğu değerlendirilen; 1 adet cep telefonu, 2 adet tablet, 1 adet ses düzenleyici, 5 adet amfi, 2 adet hoparlör, 1 adet Led Tv, 1 adet kamera ayağı, 4 adet bilgisayar kasası, 1 adet monitör, 3 adet yazıcı, 2 adet klavye 2 adet uydu kutusu, 1 adet video oynatıcı, 1 adet ses düzenleyici, 2 adet Dvd oynatıcı, 3 adet dağıtıcı kutusu, 3 adet adaptör, 3 adet projeksiyon, 2 adet fan, 1 adet kompresör, 1 adet siren, 9 adet batarya, 3 adet Laptop, 1 adet televizyon, 13 adet kredi kartı ve 48 adet çeşitli elektronik malzeme ele geçirildi.

Yapılan araştırmalarda ele geçirilen malzemelerin 6 işyeri ile 2 farklı ikametlerden çalındığı tespit edilmiş ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili Y.Ö. , B.C., C.G., G.D. ve İ.A.S. isimli 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden G.D. ve İ.A.S tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.