Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ öğrencilerine uluslararası fırsatlar

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu, yüzü aşkın ülkede yüz yıllık eğitim-öğretim tecrübesine sahip dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu olan “Pearson Assured ve Uluslararası Fırsatlar” konusunda öğrencilerini bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:31
Kaynak: İHA
HKÜ öğrencilerine uluslararası fırsatlar

Akreditasyon (yetkili bir kuruluşun, belli işleri yapan bir kuruluş ya da kişinin yeterliliğine resmi tanınırlık verilmesi işlemi) sürecini rekor sürede tamamlayan ve uluslararası eğitim-öğretim standartlarına sahip olan HKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu, öğrencilerine uluslararası fırsatları anlattı.

HKÜ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen “Pearson Assured ve Uluslararası Fırsatlar” programının konuğu Pearson temsilcisi İsmail Cem Sezer oldu. İsmail Cem Sezer öğrencilere, akredite edilmiş bir kurumda dil eğitimi almanın avantajları ve bu sürecin sağladığı ulusal ve uluslararası fırsatlar hakkında bilgiler verdi.

“GENÇ VE DİNAMİK KADRO”

Programın açılış konuşmasını yapan HKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Mehmet Salih Yoğun; “Sekiz yıllık deneyimlerimiz neticesinde oluşan dil eğitimi programının uluslararası, tarafsız ve bağımsız bir kuruluş olan Pearson Assured tarafından onaylanmasında sahip olduğumuz genç ve dinamik akademik kadronun önemli bir rolü bulunmaktadır. Bu süreçte Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın desteği de ayrı bir önem arz etmektedir” dedi.

AKREDİTASYON İLE ULUSLARARASI İMKANLAR

Pearson temsilcisi Sayın İsmail Cem Sezer, akreditasyon sürecini ve buna bağlı olarak elde edecekleri ulusal ve uluslararası imkânlar hakkında hazırlık okulu öğrencilerini ayrıntılı olarak bilgilendirdi. Sunumun ardından geçilen soru-cevap bölümünde İsmail Cem Sezer, öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı.

Öğrencilerin kariyer planlamalarına yön verecek olan program sonunda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Mehmet Salih Yoğun, Pearson temsilcisi İsmail Cem Sezer’e plaket takdim etti. Yoğun ilgi ile karşılanan program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.