Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’de kayıtlar başladı

Hasan Kalyoncu Üniversitesinin (HKÜ) 2020-2021 eğitim öğretim yılı Ön Lisans ve Lisans kayıtları, yoğun bir ilgi ve heyecanla başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2020 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:12
Kaynak: İHA
HKÜ’de kayıtlar başladı

YENİ ÖĞRENCİLER, 7 FAKÜLTE VE 27 BÖLÜMDE KAYIT YAPTIRACAK

Gaziantep’ten ve il dışından çok sayıda veli ve öğrencinin erken saatlerinden itibaren HKÜ Kampüsüne gelmesiyle start alan yeni öğrenci kayıtları, heyecanlı bir katılımla devam ediyor. HKÜ Kampüsünün içerisinde bulunan Gösteri ve Sanat Merkezinde, Pandemi kurallarına uygun olarak açık havada ve güvenli bir ortamda kayıt işlemleri gerçekleşiyor. 7 fakülte, 1 meslek yüksekokulu, 1 yüksekokul olarak toplam 27 bölümde yeni öğrenci kayıt işlemlerini sürdüren HKÜ, kampüse gelen her veli ve öğrenci ile ayrı ayrı ilgilenerek kayıt işlemleri ile özenli olarak ilgileniyor.

KAYITLAR PANDEMİ KURALLARINA UYGUN OLARAK YAPILIYOR

HKÜ, Pandemide yoğunluğu önlemek ve işlemleri daha seri hale getirebilmek için öğrencilerin kaydını iki şekilde gerçekleştiriyor. Yüz yüze ve pandemi kurallarına uygun olarak kayıt yaptırmak isteyen öğrenci ve veliler, ”hku.edu.tr” adresinde belirtilen ve istenilen belgelerle 31 Ağustos – 5 Eylül 2020 tarihleri arasında kampüse gelerek kayıtlarını yapabilecek. Ayrıca Kampüse gelmeyip uzaktan kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ise E-Devlet üzerinden Elektronik kayıtlarını 6 Eylül’e kadar gerçekleştirebilecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.