Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ'de tercih ve tanıtım günleri başladı

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, üniversite adayı öğrenciler ve veliler büyük bir heyecanla doğru tercih yapabilmek için kolları sıvadı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:57
Kaynak: İHA
HKÜ'de tercih ve tanıtım günleri başladı

Öğrencilerin tercihleri için birçok kurum çeşitli destek sağlamaya hazırlanırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) de tercihlerin son günü olan 19 Ağustos’a kadar “Tanıtım ve Tercih Günleri” düzenleyerek öğrencilere, uzman rehber öğretmenler ve akademik kadrosuyla doğru meslek seçimi ve kariyerleri için hizmet verecek.

UZMAN GÖRÜŞÜ ALMADAN TERCİH YAPMAYIN

HKÜ Tercih ve Tanıtım Günleri HKÜ Kampüsü içinde, eğitim fakültesi binası içerisinde, her bölümün akademisyen kadrosu tarafından, veli ve öğrencilere bölümler hakkında detaylı bilgi veriyor. HKÜ Tercih ve Tanıtım Günlerinde kampüsle beraber, Gaziantep'in birçok noktasında ve Türkiye'nin çeşitli illerinde üniversite adayı öğrencilere destek sağlıyor. Ayrıca tanıtım noktalarıyla ilgili detaylı bilgi HKÜ’nün internet adresinde açıklandı.

Aday öğrencilere ve velilere, HKÜ akademisyenleri tercih ve tanıtım günlerinin sonuna kadar; üniversitenin sağladığı imkanlar, fakülteler, meslekler ve tercihler, akademik programlar, burs seçenekleri, kampüs imkanları, üniversitenin yurtiçi ve yurtdışı olanakları, barınma imkanları hakkında detaylı bilgiler vermeye devam edecek.

Uzman tercih danışmanları da tercih ve tanıtım günlerinin sonuna kadar, doğru meslek seçimi ve tercihlerde öğrencilere yardımcı olacak. HKÜ Uzman Tercih Danışmanları uyarıyor: “Öğrenciler, iyi bir geleceğe ve hedefindeki mesleğe ulaşabilmesi için son kararlarını vermeden, mutlaka bir uzman tercih danışmanıyla görüşmelidir”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.