Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HÜDA PAR'dan GGC'ye ziyaret

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ve yönetim kurulu üyeleri GGC'yi ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:11
Kaynak: İHA
HÜDA PAR'dan GGC'ye ziyaret

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay'ı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunan Mehmet Nakşi Erat adaylarının hazır olduğunu ve genel merkezden talimat beklediklerini söyledi.

ERAT: ZATEN SAHADAYIZ

İttifakın söz konusu olması durumunda "YOK" demeyeceklerini belirten Erat; " Tüm partilerin adaylarını açıklaması bekleniyor. İttifak söz konusu olmazsa her yerde seçime gireriz. Adaylarımız hazır. Temayül yaptık. Eğer bir karar verilirse adaylarımız gerektiği gibi çalışmalarına devam eder. Zaten sahadayız. İttifak söz konusu olursa ona da yok demeyiz. Bu haftalarda belli olur zaten.

SEÇİMİN SONUCU BELLİ GİBİ

Halkın iktidara alternatif bulamadığını ve bu yüzden seçimin sonucunda yine belli olduğunu dile getiren Erat; "Aslında şikayet çok fazla. Halk iktidara alternatif göremediği için yine seçimin sonucu da belli gibi. Bir muhalefet yapılamıyor. Asgari ücretlilere çağdaş köle diyorum. Köleler eskiden daha rahattı. Açlık sınırı 1950 TL. Gençler kontrolden çıktı. Televizyondaki mafya dizileri gençlere kötü örnek oluyor." dedi.

BAŞKAN AY: AYNI MESAFEDEYİZ

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm partilere aynı mesafede olacaklarını ifade eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay; "Yerel seçimlerin tüm ülkemize ve Gaziantep'e hayırlar getirmesini diliyorum. Herşeyin bu milletin refahı için olacağından şüphem yok. Biz yerel seçim öncesi her partiye aynı mesafede olacağız. Ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.