Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN FATMA ŞAHİN'E ZİYARET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 23:24
Kaynak: İHA
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN FATMA ŞAHİN'E ZİYARET

Şahin, ziyarette, Türkiye'nin güvenlik meselesinin en hayati mesele olduğunu belirterek, gün içerisinde yapılan 10 ili kapsayan "Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı"nın bölge açısından önemli olduğunu söyledi.

Süleyman Soylu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Gaziantep'in ülkenin üreten bir ili olduğunu kaydetti.

Gaziantep'in tarihte büyük onurlar, gururlar yaşattığını anımsatan Soylu, şöyle konuştu:

"Bugün buraya bir taraftan refarandum süreci içerisinde yaklaşık 10 vilayetimizle güvenlik tedbirlerinin nasıl olması lazım geldiğini, aldığımız bir takım tedbirleri nasıl hayata geçireceğimizi ortaya koyan bir değerlendirme yaptık. Birçok bölgemizde yaptık. İnşallah yarın iki bölgeyle de yapıp tamamlayacağız. Ardından da yine Gaziantep'te yine sayın valimizle, Jandarma komutanımızla, il Emniyet Müdürlerimizle tüm güvenlik birimlerimizle hem Gaziantep'te neler yapabiliriz biz nasıl destek olabiliriz, nasıl yardımcı olabiliriz arkadaşlarımız çok başarılı operasyonlar, organizasyonlar, güvenlik konusunda da hakikaten altı çizilebilecek ve takdir edilecek adımlar atıyorlar, bütün şehir atıyor bu önemli. "

ŞAHİN: "ANADOLU KADINLARI VERİLEN HER GÖREVİ YAPACAK GÜÇTEDİR"

Fatma Şahin'in hem ülke hem de Gaziantep'e büyük katkıları olduğunu dile getiren Soylu, Şahin'in gerek bakanlığı gerekse AK Parti'nin kadın kolları döneminde izler bırakan hem devlet adamı hem de iyi bir siyasetçi olduğunu vurguladı.

Soylu, şöyle devam etti:

"Aynı zamanda bunu da başarılı bir ve sevilen bir yerel yöneticilikle taçlandırıyorsunuz. Türkiye'de en çok ihtiyaç duyulan süreçlerden birtanesi gençlerimizin rol model aramalarıdır. Gaziantep'i kutlamak ve tebrik etmek gerekiyor. Çünkü Türkiye'de bütün bu zor dönemler içerisinde ayakta kalmış milletine hizmet etmek için çaba sarfeden başarılı bir kadına Büyükşehir Belediye Başkanlığı unvanını verdi ve onu başarılı bir şekilde yürütüyor. İşte gençlerimizin yarından ümidimiz olanların ortaya koyduğu ve takip ettiği rol modellere ihtiyaç vardı. Yaptığınız hizmetlerle bunu taçlandırıyorsunuz. Onun için minnettarız, müteşekkiriz. İnşallah memleketimizin başka noktalara taşınmasını isteyenlere karşı bu pozitif mücadele biçimi ve bunun ruhu inanıyorum ki bu kötücü duyguları perişan etmektedir."

Soylu'nun açıklaması üzerine Şahin, güçlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinden takımlarından aldıklarına dikkat çekerek, "Bize olan güven Anadolu kadınına olan güvendir. Benim nezdimde bütün Anadolu kadınları verilen her görevi yapacak güçtedir, iktidardadır ve hükümetimiz 15 seneden beride bu alanı bize açarak bunu ispatlamıştır. Biz millete hizmet etmeyi severek yapıyoruz." diye konuştu.

Bakan Soylu'nun şeref defterini imzaladığı ve Şahin'in Soylu'ya bakırdan yapılmış bir hediye takdim ettiği ziyaret, daha sonra basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.