Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ICONOVA'DA BÜYÜK BULUŞMA!

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:54
Kaynak: İHA
ICONOVA'DA BÜYÜK BULUŞMA!

 

Yakın zamanda güçlerini birleştiren Vakıf GYO ile Şireci&Acarsan, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin benzersiz ve en prestijli projesi ICONOVA'da buluştu.

 

Güçlü Türkiye'nin lider bankası Vakıfbank'ın iştiraki Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bölgede yapılması planlanan yeni yatırımlarla ilgili Gaziantep'te Şireci&Acarsan ile bir araya geldi. Ticari sahaların hizmete açıldığı ICONOVA'da gerçekleşen buluşmada ortaklar; Gaziantep'in vizyonuna yakışır, sosyal alanları ve mimari yapısıyla kentin önemli bir sembolü haline gelen yaşam alanını birlikte gezdiler.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu da makamlarında ziyaret eden Vakıf GYO ve Şireci&Acarsan Yöneticileri, Gaziantep'te gerçekleşecek yatırımların, daha güçlü Türkiye'nin hedeflerine ışık tutacağına olan inançlarını vurguladılar.Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal yaptığı açıklamada "Şireci&Acarsan ile güç birliğine giderek Gaziantep'in marka projesi ICONOVA'ya katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Anadolu'nun gücünü ve potansiyelini en iyi şekilde temsil eden, bölgenin sanayi merkezi Gaziantep'te, nitelikli yaşam alanlarının yaygınlaşacağına inanıyoruz. ICONOVA da bu bakımdan öncü bir konuma sahiptir. Ticari alanlarının faaliyete geçmesiyle bir çekim merkezi haline gelen bu projenin hızla tamamlanması için ortaklar olarak gerekli adımları atıyoruz" dedi. Görüşmelerin sonunda 570 adet daire ve 31 adet ticari ünitesiyle, 27 ve 42 katlı 7 kuleden oluşan ICONOVA ve dünyaca ünlü markaların yer aldığı ICONOVA Cadde'de gerçekleşen temasların oldukça verimli geçtiği, ileriye dönük projelere ilişkin güçlü temellerin atıldığı ifade edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.