Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İftara beş kala projesine tam not

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu iftara yetişemeyen vatandaşlar için İftara 5 Kala projesi ile şehrin en yoğun kavşaklarından biri olan Başkarakol kavşağı ışıklarında kumanya dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2019 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 03:15
Kaynak: İHA
İftara beş kala projesine tam not

Şahinbey Belediyesi iftarı evinde açamayıp trafikte kalan vatandaşlara İftara 5 Kala projesi ile kumanya paketi dağıtarak iftarlarını zamanında açmalarını sağladı. Özellikle trafik akışının yoğun olduğu iftar saatlerinde yolda kalan sürücüler ve otobüslerdeki vatandaşlar dağıtılan kumanyalarla oruçlarını açtı. Dağıtıma Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'da katılarak vatandaşlarla sohbet etti.

VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ İÇİN

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, iftara yetişemeyenler için İftara 5 kala uygulaması yaptıklarını belirterek, "İftarda evine yetişemeyen, yolda trafikte olan vatandaşlarımıza dönük bir uygulamamız. Projemizin ismi İftara 5 kala, trafikte ve kırmızı ışıkta bekleyen vatandaşlarımıza içerisinde su, hurma, meyve suyu ve kek olan iftariyelik veriyoruz. Vatandaşlarımız ezan okunduğunda yolda iftarlarını açabiliyorlar. Böylelikle eve gidinceye kadar aç kalmamalarını sağlıyoruz. Bu uygulamayla vatandaşlarımızı memnun etmeye çalışıyoruz" dedi.

 

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Şahinbey Belediyesi'nin iftar saatinde kendilerine kumanya dağıtmasından oldukça memnun olan sürücüler "İftar vaktine yolda yakalanmıştık ama Şahinbey Belediyesi ekipleri bizlere Ramazan'ın bereketini ve birliğini bir kez daha gösterdiler. İftar vakti bizleri unutmayarak iftarlık dağıttılar. Bu uygulamaya katkı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca böyle bir uygulamaya öncülük ettiği için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.