Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KURBANLIKLAR ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN

Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs ülkemizi de hem sağlık hem de ekonomik olarak bir hayli etkilerken vatandaşlarımıza Kurban bayramı öncesi müjdeli bir destek Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nden geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2020 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 13:24
Kaynak: İHA
İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KURBANLIKLAR ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN

Türkiye’de ilk defa bir yerel yönetim belediye meclisinden karar çıkartarak 7 bin aileye “Bu yıl kurbanlıklarınız bizden” kampanyası ile 2 biner TL’lik nakit yardım kararı aldı. Bayram öncesi Pandemi süreci nedeniyle kurban alımları ve kurban pazarlarındaki bilindik pazarlıklar yakın temas içinde olmayacak… Ekonomik olarak zor durumda olan ve Şahinbey Belediyesi’nin sosyal marketinden destek alan 7 bin aileye bir kurban parası miktarında tam 2 biner TL yardım yapılacak. Kurban bayramı öncesi isteyen kurbanlarını kesecek, isteyen ise bayram öncesi tüm hazırlıklarını yapabilecek…

25.000.000 TL DESTEK SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı öncesinde 7.000 ihtiyaç sahibi aileye 2.000’er TL destek sağlanacağı müjdesini vererek, “Şahinbey İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi 7.000 ailemize Kurban Bayramı öncesinde 2.000’er TL sosyal yardım sağlıyoruz. Buradaki amacımız Kurban Bayramı öncesinde kurban almak isteyen veya evinin ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlarımıza destek olmak. Şahinbey Belediyesi olarak Ocak ayının başında 750’şer TL, Mart ayında da Pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi ailelere 1.000’er TL destek sağlamıştık. Buradaki desteğimizde özellikle ihtiyaç sahibi 7.000 ailemizin Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını yapmasına yönelik verilen yardım. Böylelikle son altı ay içerisinde vatandaşlarımıza yaklaşık 25.000.000 TL sosyal destek sağlamış olacağız” dedi.

”VATANDAŞLAR KURBAN DESTEĞİ” MÜJDESİNDEN MEMNUN

Şahinbey Belediyesinin 7.000 ihtiyaç sahibi aileye vereceği destekten dolayı oldukça memnun olan vatandaşlar “Evine et girmeyen insanlar var. Bu tür yardımların olması bizleri sevindiriyor. Kurban Bayramında kurban kesemeyecek durumda olanların yardımına yetişiyor. Çok önemli bir hizmet. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bizi bizden daha fazla düşünüyor. Pandemi sürecinde de vatandaşları sevindirdi hem yardım paketi dağıttı hem de 1.000’er TL destekte bulundu” diye konuştular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.