Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İktidar yerelde başlar"

Cumhuriyet Halk Partisi Şehitkamil İlçe Kongresi'nde aday olan mevcut başkan Coşkun Atalamış, iktidarın yolunun yerelden geçtiğini ifade ederek, 17 yıllık AKP iktidarının neden olduğu enkazı temizleyecek partinin CHP olduğunu kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2019 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:16
Kaynak: İHA
"İktidar yerelde başlar"

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Eski milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve kalabalık bir partili topluluğunun destek verdiği adaylık açıklamasında eleştiri oklarını iktidar partisine yönelten Atalamış "Ahbap-çavuş ilişkileri ile yönetilen, birilerinin sebepsiz zenginleşmesini sağlayan, vatandaşları günden güne yoksullaştıran, her olumsuzlukta 'kandırıldım' kisvesine sığınan bu yobaz zihniyetin son bulacağı düzlüğe giriyoruz.

"GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR"

Her şeyin çok güzel olduğu bir Türkiye'nin mümkün kılınacağı günlerin çok yakın olduğunu kaydeden Atalamış, "Sorunları yerinde dinleyip, çözüm üretmek için, insanca yaşam şeffaf ve güvenilir bir yönetim anlayışı oluşturmak; adaleti, demokrasiyi yeniden tesisi etmek ve Mustafa Kemal Türkiyesi'ni inşa etmek için gün birlik olma günüdür. Ülkeyi Arap şeyhlerine peşkeş çekmeye çalışanlara Atatürk Devrimleri ile cevap verme günüdür. 31 Mart ve 23 Haziran'da başardık, yine başaracağız"

"ADAYLIĞIMI AÇIKLAMAKTAN ONUR DUYARIM"

Atalamış, sözlerini CHP Gençli k kollarından başlayarak partinin bir çok kademesinde görev aldığını emeğin en yüce değer olduğuna inandığını belirterek örgütün gücü ve desteği ile adaylığını kamuoyuna durmaktan onur duyduğunu söyleyerek tamamladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.