Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihar girişimi

Gaziantep'te teyzesinin evden kovduğu liseli genç evin terasına çıkarak intihar etmek istedi. Polis ekipleri tarafından ikna edilen genç, psikolojik tedavi görmesi için hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 05:10
Kaynak: İHA
İntihar girişimi

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi Gazikent Mahallesi 56 Nolu Sokak'ta 6 katlı apartmanın teras katına çıkan 16 yaşındaki lise öğrencisi İ.S. intihar etmek istedi. Olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderilerek, geniş güvenlik tedbirleri alındı. Genç uzun süren uğraşlar sonucu ikna edilerek, aşağıya indirildi. Sorunları olduğu öğrenilen genç, psikolojik tedavi görmesi için hastaneye götürüldü.

Gencin babası M.S. ile yakınları, İ.S.'nin yaklaşık 1,5 yıl önce rahatsızlığı nedeniyle annesini kaybettiğini söyledi. Tornacı olarak çalışan baba M.S.'nin evde olmaması gibi nedenlerle gencin, bir süredir evlerinin yakınında oturan teyzesi C.Y. ile birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi.

Teyzesi ile zaman zaman derslerine çalışmaması gibi nedenlerle tartıştığı iddia edilen İ.S.'nin, teyzesi tarafından evden kovulduğu ileri sürüldü. Bunun üzerine gencin intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Gencin kaldırıldığı hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.