Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İPEKYOLU KARİYER FUARI" DÜZENLENECEK

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde 11-12 Nisan 2019 tarihinde "İpekyolu Kariyer Fuarı" düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2019 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:01
Kaynak: İHA
"İPEKYOLU KARİYER FUARI" DÜZENLENECEK

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte, bölge üniversiteleri, Gaziantep, bölge ve ülkemiz genelinden firmalar stant açarak tanıtımlarını yapacak.

İpekyolu Kariyer Fuarı'na katılacak firmalara Gaziantep Sanayi Odası vasıtasıyla etkinliğin yapıldığı alanda tanıtım standı verilecek. Firmalar burada broşür, katalog ve promosyon ürünlerinin dağıtımını yapabilecek.

Firmalar ayrıca Gaziantep Üniversitesi'ne ait diğer mekanlarda üniversite yönetiminin uygun görmesi durumunda, broşür dağıtımı ve promosyon ürünlerinin dağıtımının yanı sıra reklamlarını da gerçekleştirebilecek.

Ayrıca, nitelikli, yetenekli ve kariyer hedefi olan gençlere staj ve istihdam imkanı vermek isteyen firmalar nitelikli işgücü ihtiyacını karşılama fırsatı bulacak.

Fuarla ilgili detaylı bilgi almak ve İpekyolu Kariyer Fuarına katılmak isteyen firmalar,

Gaziantep Üniversitesi'nin 0342 317 1070 telefon numarasından ve http://ikaf.gantep.edu.tr web adresinden bilgi alabilecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.