Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş insanı Surur Aydın, ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Surur Aydın, ambulans uçakla Türkiye’ye getirildi

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 18:42
Kaynak: İHA
İş insanı Surur Aydın, ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi

Azerbaycan’da ihracat faaliyetleri kapsamında bulunduğu sırada koronavirüse yakalanan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Surur Aydın, tedavisinin devamı için Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans uçakla Türkiye’ye getirildi.

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Surur Aydın’a ihracat faaliyetleri için bulunduğu Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de koronavirüs teşhisi konuldu. Tedavisine Türkiye’de devam edilmesi talebinde bulunan Aydın’ın, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya’nın girişimleri sonucu yurda getirilmesi için Sağlık Bakanlığı tarafından ambulans uçak tahsis edildi.

Nakil operasyonu kapsamında ambulans uçakla Bakü’den Gaziantep’e getirilen, TİM delegesi de olan Surur Aydın, havalimanı apronunda bekletilen ambulansla tedavi göreceği hastaneye nakledildi.

Dünyanın neresinde olursa olsun devletinin Türk vatandaşına sahip çıktığını dile getiren Aydın; “Devletimiz zor zamanlarımızda da her zaman ve her yerde yanımızda oluyor ve bizi hiç yalnız bırakmıyor. Ülkemde tedavi göreceğim için mutluyum.” dedi.

Mehmet Surur Aydın’ın tedavisine Türkiye’de devam edilmesi için girişimlerde bulunan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya ise; “Dünyanın neresinde olursa olsun ihracatçısının yanında olan ve desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Hububat Birliği Üyemiz Mehmet Surur Aydın’ın tedavisinin ülkemizde devam etmesi girişimlerine katkı sunan Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve TİM Başkanımız Sayın İsmail Gülle’ye şükranlarımı sunar, Yönetim Kurulu Üyemize acil şifalar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.