Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Milletvekili Filiz mazbatasını aldı

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2018 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:22
Kaynak: İHA
İYİ Parti Milletvekili Filiz mazbatasını aldı

24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti'den Milletvekili seçilen Prof. Dr. Hüseyin Filiz mazbatasını aldı. İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş ve İl yöneticileri ile birlikte Gaziantep Adliyesine gelen Filiz, İl Seçim Kurulu Başkanı ile ilçe seçim Kurulları başkanlarından mazbatasını aldı.

Seçimlerin Türkiye ve Gaziantep için hayırlı olması temennisinde bulunan Prof. Dr, Hüseyin Filiz, "Seçim sürecinde, yılmadan, yorulmadan bize katkı sağlayan arkadaşlarımızla birlikte mazbatamızı aldık. Elbette artık tüm Gaziantep'in Milletvekili olarak mecliste çalışmalar yapacağım. İşimiz çok, Türkiye ve Gaziantep hem ekonomik, hem siyasi ve hem de bölgesel açıdan kritik bir dönemden geçiyor. Bu zor dönemin atlatılmasında katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bunun yanı sıra Gaziantep Milletvekili olarak ta, seçim süreci süresince gördüğüm, daha önceden bildiğim ve vatandaşlarımızla buluşmalarımızda aktarılan sorunların çözümü içinde çaba harcayacağım" dedi.

Öte yandan, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş ise, Prof. Dr. Hüseyin Filiz'in tüm Gaziantepli'lerin Milletvekili olarak görev yapacağını ifade ederek," Öncelikle seçimler ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun. Prof. Dr. Hüseyin Filiz, İYİ Parti'den Milletvekili seçildi ama şu andan itibaren tüm şehrin Milletvekili olarak kendisini TBMM'ye uğurluyoruz. Başarılı çalışmalara imza atacağına ve kentin sorunlarının çözümüne katkı sunacağına gönülden inanıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.