Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti’de başkan değişti

İYİ Parti Gaziantep İl yönetiminde uzun süredir konuşulan görev değişimi gerçekleşti. İl Başkanlığı'ndan istifa eden Mehmet Serkan Karakuş'un yerine, Genel Başkan Danışmanı ve Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Avukat Oğuz Hocaoğlu atandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 07:25
Kaynak: İHA
İYİ Parti’de başkan değişti

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Gaziantep İl yönetiminde beklenen değişim, İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş'un istifası ile gerçekleşti. Seçimlerin ardından istifasını genel merkeze sunan ve beklemeye geçen Karakuş'un talebi kabul edilirken, yerine Avukat Oğuz Hocaoğlu İl Başkanı olarak atandı.

Görev değişiminin ardından Mehmet Serkan Karakuş yaptığı açıklamada, 27 Nisan 2018 tarihinden beri yürüttüğü İl Başkanlığı görevinden şahsi nedenlerden dolayı istifa ettiğini belirterek," İl Başkanlığı görevini dava arkadaşım Avukat Oğuz Hocaoğlu'na devrediyorum. Bugünden itibaren Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ'lik hareketinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Öte yandan İl Başkanlığı görevine atanan Oğuz Hocaoğlu ise geniş açıklamayı görev devir tesliminden sonra kamuoyu ile paylaşacağını belirterek," Hedefimiz devraldığımız İYİ Parti bayrağını daha ileriye taşımak ve Gaziantep'teki birlik beraberliği sağlayarak partimizi iktidara taşımak" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.