Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Partililer bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:28
Kaynak: İHA
İYİ Partililer bir araya geldi

İYİ Parti Gaziantep il ve ilçe örgütleri ile partililer, İl Başkanlığı tarafından organize edilen Yüksek İstişare Kurulu üyesi (YİK) Genel Başkan Meral Akşener'in danışmanı Avukat Oğuz Hocaoğlu'nun verdiği kaynaşma, birlik ve bütünlük kokteylinde bir araya geldi.

Kokteyle, Sanayi, Teknoloji, Çevre ve Gençlik Politikalarından sorumlu Genel Başkan yardımcısı Yavuz Temizer, Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, eski ve yeni il ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

Royal Otel'de düzenlenen toplantıda, Sanayi, Teknoloji, Çevre ve Gençlik Politikalarından sorumlu Genel Başkan yardımcısı Yavuz Temizer yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, 24 Haziran'dan sonra artan bir hızla ekonomik krize sürüklendiğini belirterek," Millete dayatılan bu tek adamlık modeli ve ekonomi ile uzaktan yakından ilgisi olmayan yanlış kararların sonucu milletin canını yakıyor. Bu kriz birden bire ortaya çıkmış bir kriz değil. Biz, 24 Haziran seçimlerinden önce bir çok platformda, ülkenin ve ekonominin iyi yönetilmediğini, ağır bir krize sürüklendiğini dile getirdik. Baskın seçim kararının alınmasının da ekonomik kriz olduğunu defalarca anlattık. Sayın Erdoğan, çözüm üretmek ve ekonomiyi rayına sokmak yerine kriz can yakmaya başlamadan seçime gitmeyi tercih etti" dedi.

Yavuzer, ülkeyi seçim öncesi uçuracaklarını söyleyenlerin uçuruma sürüklediklerini ifade ederek," Meydan meydan gezip Türkiye'yi uçuracağız dediler, yetkiyi verin faizle, krizle nasıl mücadele edilir görün dediler. Ama bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki, Türkiye uçmadı, uçuruma sürüklendi. Enflasyon, işsizlik almış başını gidiyor. Dış borç batağına batmış durumdayız. 16 yıl boyunca önünü arkasını hesap etmeden borçlandılar. Memlekette para eden ne varsa yandaşa ve yabancıya peşkeş çektiler. Ülkenin ekonomik kaderini betona bağladılar. Tarımı bitirdiler, hayvancılığı öldürdüler, sanayiyi batırdılar. Üretim için bir kuruş bile harcamadılar. Üstüne üstlük üreteni cezalandırmak için 16ç yıldır kripto odaları kurdular. Ne buldularsa betona bağlayıp toprağa gömdüler. Bu gidişin sonu belliydi. Bugün o sonu yaşıyoruz işte. Harç bitti, yapı paydos noktasına geldik. Bu haldeyken bile hala çözüm önerilerimize kulak tıkıyorlar" şeklinde konuştu.

AKP İÇİN ARTIK YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR

Yavuz Temizer, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

"İnsanların aklıyla artık alay etmenin bir anlamı yok. AKP'nin kendi yaptırdığı anketlerde de görülüyor ki, artık yolun sonu görünüyor ve millet 31 Mart'ta AKP'yi cezalandıracağının sinyallerini veriyor. AKP'nin bütün karın ağrısı, bütün stresi şu anda bu. Bir ay önce rest çekip herkes kendi yoluna diyen AKP'nin yeniden ittifak demesinin de asıl sebebi bu. Ama 31 Mart'ta göreceğiz ki milletten kaçıp kurtulma mümkün değil. Öyle günden değiştirme numaraları ile soğana savaş açmakla falan hesap vermekten kurtulamayacaklar. Gençlere beleşçi diyeceksin, emekliye çift dikişçi diyeceksin, EYP mağdurlarına yük diyeceksin, esnafa fırsatçı diyeceksin, çiftçiye stokçu diyeceksin sonra da gelip oy isteyeceksin. Gaziantep'ten Tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Yok öyle yağma, o devirler çoktan geçti, tahterevalli siyaseti ile seçim kazanma devri bitti.

Artık İYİ Parti var. Hakkıyla ve hakkaniyetle muhalefet eden İYİ bir parti var. Doğru kimden gelirse gelsin yüksünmeden destek veren İYİ Parti var. Yanlışı kim yaparsa yapsın karşısında duran İYİ Parti var. Millet, yıllarca başka kim var ki diyerek istemeye istemeye AKP'ye oy verdi. Ama artık herkes görüyor, başka kim var ki diyenler şimdi oyum İYİ Partiye diyor. Muhalefeti nasıl hakkıyla yapıyorsak, iktidara geldiğimizde de Allah'ın izniyle hakkıyla yapacağız. 31 Mart'ta belediyelerden başlayarak, şehircilik nedir, İYİ yönetim nasıl olur, millete hizmet nasıl götürülür ve hepsinden daha önemlisi çalmadan nasıl çalışılır onu millete göstereceğiz"

HOCAOĞLU," İKTİDARIN TEK ALTERNATİFİ İYİ PARTİ"

Yüksek İstişare Kurulu üyesi (YİK) Genel Başkan Meral Akşener'in danışmanı Avukat Oğuz Hocaoğlu ise, iktidarın artık tek alternatifinin artık İYİ Parti olduğunu belirtti.

İYİ Parti'nin Türk siyasi tarihinde bir yılını doldurduğunu söyleyen Hocaoğlu, " Bugün burada bulunan herkes ev sahibi. İYİ Parti yeni kurulan bir parti ve Türk siyasetinde bir yılını doldurdu. Kimse, dedikodulara kulak asmadan herkesin rahatlıkla gönlünü açabileceği bir parti. Öncelikle, birbirimizi kucaklamalıyız ve 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Gaziantep'ten başlayarak bu mesajı tüm Türkiye'ye verebilmek için bugün bir araya geldik.

İYİ Partililer, birbirini kırmadan, üzmeden el ele vermeli ve ülkenin içinden geçtiği zorlu süreçten çıkabilmesi için birlik beraberlik içerisinde hareket etmelidir. 16 yıldır Türkiye'yi yönetin AKP, bulunduğu konuma sıfırdan geldi ama artık miadını doldurdu. Çünkü, kime sorsanız mutsuz, geçilen süreçten memnun değil.

Bugüne kadar herkes alternatif yok diyordu, fakat artık iktidarın alternatifi İYİ Parti'dir. Bunu da gittiğimiz, görüştüğümüz ve bugün salonu dolduran herkesin gözündeki ışıktan çok daha iyi görüyoruz. Şu anda, ittifak görüşmeleri devam ediyor. Bu ittifak olsa da olmasa da İYİ Parti iktidara talip ve hedefe de emin adımlarla yürüyor" dedi.

KARAKUŞ," KORKU İMPARATORLUĞU KIRILIYOR, İYİ PARTİ İKTİDARA YÜRÜYOR"

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş da konuşmasında, Türkiye'deki korku imparatorluğunun kırılmaya başladığını ve İYİ Parti'nin iktidar yürüyüşüne başladığını ifade etti.

İYİ Parti'nin siyasi hayatında bir yılını doldurduğunu vurgulayarak," Bu bir yıl içerisinde elbette bazı hatalar yapıldı, küskünlükler, kırgınlıklar oldu ama hepimizin ortak hedefi daha iyi yaşanabilir bir Türkiye, insanların mutlu olduğu bir ülke.

Bu organizasyonda hedefimiz, öncelikle kendi içimizdeki kırgınlıkları, küskünlükleri ortadan kaldırmak ve daha müreffeh, daha güçlü, içeride ve dışarıda daha güvenli bir Türkiye olabilmenin ilk adımları Gaziantep'ten atmaktır.

İYİ Parti yeni kurulan ve sadece 8 ay gibi kısa bir sürede tüm engellemelere rağmen genel seçimlerde başarılı olmuş bir partidir. Ancak, bizim hedeflerimiz büyük olduğu için bu başarı bizi tatmin etmedi. Geçmişte yaşananları bugünden itibaren bir kenara bırakacağız, Gaziantep'te İYİ Partiyi yerel seçimlerde iktidara taşıyacağız ve bunu Türkiye geneline yayarak taçlandıracağız. Çünkü, İYİ Parti şu anda iktidarın tek alternatifi konumuna gelmiştir. Gelecek kaygısı taşımayan, mültecilerin kamplaşmadığı, terör örgütlerinin, siyasi partilerin ve ülkelerin üzerinde oyun oynayamadığı, daha mutlu, daha huzurlu bir ülke için artık İYİ Parti iktidarına ihtiyaç var. Hepimiz, korku imparatorluğunu kırıp, artık iktidara gelebilmek için bir ve beraber hareket etmeliyiz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.