Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçırılan erkeğe tecavüz ve işkence iddiasında 4 gözaltı

Gaziantep'te bir erkeğin kaçırılarak işkence görmesi, tecavüze uğraması ve kadın iç çamaşırı giydirilmesi iddiası ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:16
Kaynak: İHA
Kaçırılan erkeğe tecavüz ve işkence iddiasında 4 gözaltı

İddiaya göre, İskenderun'da yaşayan F.A. sosyal medya aracılığıyla tanıştığı E.S. isimli kadınla görüşmek için Gaziantep'e gitti. Burada kadının kocası E.S. ve yanında bulunan arkadaşları Ö.D. ile Ö.K. iddiaya göre F.A.'yı kaçırdı. F.A., kendisine tecavüz edildiğini, işkence yapılarak, para ve cep telefonunun gasp edildiğini iddia etti. Ayrıca F.A.'ya kadın iç çamaşırları giydirilerek fotoğraflarının çekildiği ve bunların sosyal medyada paylaşıldığı ileri sürüldü.

Olayın kamuoyuna yansıması sonrası Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek, E.S. isimli kadın, E.S.'nin kocası E.S., kocasının arkadaşları Ö.D. ile Ö.K.'yı gözaltına aldı. Şahıslar sorgularının ardından sağlık kontrolü için Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastane çevresinde geniş güvenlik tedbirleri alınırken, çevredeki vatandaşlar uzaklaştırıldı. 4 kişi hastanedeki işlemlerinin ardından Gaziantep Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.