Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın kollarından Tahmazoğlu’na ziyaret

AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz ve üyeler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:10
Kaynak: İHA
Kadın kollarından Tahmazoğlu’na ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz ve üyelerini Meclis Salonu'nda ağırladı. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, kadın kollarıyla yaptığı istişarede Şahinbey İlçesi'nde yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı.

İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ.

AK Parti Kadın Kolları'nın çalışmalarından ve sosyal belediyecilik anlamında verdikleri destekten oldukça memnun olduğu belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "İlçemiz genelinde yaptığımız tüm çalışmaların içerisinde mümkün oldukça tüm sivil kuruluşlarımızı dahil etmeye çalışıyoruz. AK Parti Kadın kollarımızla da bir araya gelerek, aile ziyaretleri yapıyoruz. Kadın Kollarımızın da yardımıyla yardıma muhtaç ailelere ulaşarak onların sorunlarını dinliyor ve çözüm buluyoruz. Amacımız el ele vererek, Gaziantep'i ve Şahinbey'in sorunlarına çözüm bularak yeni projeler üretmektir" dedi.

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU'NA TEŞEKKÜR

AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz, Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun Şahinbey İlçesi'ne kalıcı eserler bıraktığını belirterek, "Şahinbey İlçesi'nin çehresini değiştiren Sayın Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nu yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Her zaman halkın yanında olan başkanın, çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Kadın kolları olarak kendisinin fikirlerinden ve tecrübelerinden de faydalanıyoruz. Diğer belediye başkanlarımızın olduğu gibi Sayın Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun da desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Sayın Başkanımıza çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.