Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaduman başvurusunu yaptı

Gaziantep İl Genel Meclisi’nin son Başkanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Menderes Karaduman, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçiminde milletvekili adayı olabilmek için resmi başvurusunu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:10
Kaynak: İHA
Karaduman başvurusunu yaptı

Karaduman, Ak Parti İl Başkanlığı’nda başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Haz’a teslim etti.

SİYASİ YAŞAMI REFAH PARTİSİ’NDE BAŞLADI

Gaziantep’in milli görüş geleneğinin önemli isimlerinden Mehmet Menderes Karaduman, Ak Partiden Milletvekili Aday Adayı oldu. Siyasi yaşamına Refah Partisi’nde başlayan ve arkasından Fazilet Partisi Gaziantep Kurucu Üyesi olarak siyasi yaşamını sürdüren Mehmet Menderes Karaduman, Ak Parti kuruluşunda Gaziantep İl Kurucu Üyesi oldu. Karaduman Ak Parti’de Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptı. 17 yıldır bir fiil Ak Parti’de siyasi yaşamını sürdüren Mehmet Menderes Karaduman İl Genel Meclisinin son başkanı oldu. İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde mecliste tüm kararları oy birliğiyle alınmasında uzlaşıcı yapısını ortaya koyan Karaduman, Gaziantep’te eğitim, sağlık ve köylere hizmet konusunda önemli projelere imza attı. İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde kentte önemli hizmet istatistiklerine imza atmanın sevincini yaşayan Karaduman, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçiminde Milletvekili Adayı olabilmek için başvurusunu gerçekleştirdi.

MÜSİAD, DİYANET VAKFI VE İPEK YOLU

KALKINMA AJANSINDA GÖREV ALDI

Siyasi yaşamının yanında sivil toplum kuruluşlarında da önemli görevlerde bulunan Mehmet Menderes Karaduman, Müstakil sanayi ve İşadamları Derneği, Diyanet Vakfı ve İpek Yolu Kalkınma Ajansı gibi önemli sivil toplum kuruluşlarında görevler aldı. Mehmet Menderes Karaduman, bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde kendi bölgelerinde seçim çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürdü. Aday olduğu veya olmadığı tüm seçimlerde Ak Partili teşkilatların tamamının çalışmalarına katılan ve Ak Parti’nin daha fazla oy alabilmesi için yoğun çaba harcayan Mehmet Menderes Karaduman, mütevazi yaşamı ve kentin tamamına hitap eden yönüyle Gazianteplilerin sevdiği simalar arasında yer aldı. 7 Haziran Milletvekili seçiminde 11. Sıra Milletvekili Adayı olan Mehmet Menderes Karaduman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti’ye görüş ve önerileri doğrulusunda çalışmalarını sürdürüyor. Karaduman’ın Gaziantep genelinde İl Genel Meclisi başkanlığı yaptığı süre içerinde başarılı çalışmalarından dolayı özelikle Eğitim, alt yapı, sağlık, turizm alanında yoğun ve başarılı çalışması çok olumlu bir algı oluşturmuş olması siyasi karşılığa dönüşmesi çok yüksek ihtimal olarak görülüyor. Ak Parti tabanı ve toplumun tüm katmanları tarafından sevilen Mehmet Menderes Karaduman’ın aday olması halinde Ak Parti tabanında ve Gaziantep genelinde yüksek karşılık görmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.