Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karakuş: “Demokrasi kazandı”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş, 31 Mart mahalli idareler yerel seçimlerinin Türk siyaseti açısından bir dönüm noktası olduğunu, Türk halkının, sandıkla gelenin yine sandıkla gidebileceğini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2019 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 20:06
Kaynak: İHA
Karakuş: “Demokrasi kazandı”

Millet ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu mazbatasını alma sürecinde gösterdiği dirayet ve kararlılıktan dolayı kutlayan Karakuş," Kendisinin ve tüm ittifak teşkilatlarımızın vermiş olduğu mücadelenin Türk Demokrasi tarihi için büyük bir kazanım olduğunu düşünüyorum" dedi.

31 Mart seçimlerini demokrasinin kazandığını, halkın hür iradesiyle oylarını kullanarak sandıklarda Türkiye'nin yerelde gelecek 5 yılını belirlediğini ifade eden Mehmet Serkan Karakuş," 31 Mart Yerel Seçimleri ülkemiz büyük bir demokratik olgunlukla gerçekleştirmiştir. Her şeyden önce demokrasiye sahip çıkan halkımız büyük bir teşekkürü hak etmektedir. Seçim sürecinde AKP iktidarının suni gündemine, toplumu germeye çalışan politikalarına rağmen, Milletimiz kardeşlik ve beraberlik duyguları içinde hareket ederek demokrasimize sahip çıktı. Bu seçimin kaybedeni korku ve nefret dili, kazananı ise Millet olmuştur" diye konuştu.

Mazbatasını alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan Ekrem İmamoğlu'nu kutlayan Karakuş, 31 Mart seçimlerinin Türk siyaseti açısından bir dönüm noktası olduğunu diye getirerek, " Türk halkı sandıkla gelenin sandıkla gideceğini bir kez daha göstermiş oldu. Türkiye gerçekten zor bir süreçteyken Türk halkı Millet ittifakına güvenerek, Türkiye'nin beklentilerine özellikle değişim beklentilerine en güzel cevabı sandıkta vermiştir. Aziz milletimiz bu seçimde verdiği mesajla bu sürecin önünü açmıştır. Türk milletinin bir demokrasi kültürü vardır. Bu seçimin sonucu önemli bir tabloyu gözler önüne serdi. Bu seçimin galibi Millet İttifakı'dır. Bu seçimde nifak değil birlik kazanmıştır. İftira değil birlik kazanmıştır. Tehdit değil cesaret kazanmıştır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.