Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karamollaoğlu e- miting için geliyor

Cumartesi günü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu e-miting için Gaziantep'e geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:57
Kaynak: İHA
Karamollaoğlu e- miting için geliyor

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karalar düzenlediği basın toplantısında 9 Haziran 2018 günü Uğur Plaza Otel de yapılacak olan e miting konusunda bilgilendirmede bulundu.

Karalar 24 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını ifade ederek seçim sürecinin huzurlu bir ortamda geçmesini ve hayırlara vesile olmasını diledi.

Karalar konuşmasına şöyle devam etti, Seçimler demokrasinin vazgeçilmezidir. Parlamento seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimini de bir arada yapmış olacağız. Bu bağlamda Saadet Partisi olarak seçim kararının alındığı günden bu yana biz sahadayız. Teşkilatlarımız ve Adaylarımız tüm sahada çalışmalarını devam ettiriyor. Bu çerçevede Gaziantep'te de inşallah seçimlerde başarılı çıkmak için farklı bir uygulamayla seçmenin karşısındayız. Sosyal medyayı farklı bir şekilde programlarımızda uyguluyoruz. İnşallah e- mitingimizi bu vesile ile 9 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 17.00 de Gaziantep'te Uğur Plaza otelinde gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız Adana güzergahından Gaziantep'e intikal edecek ve buradaki program ve akabinde bizlerle buluşacak. Burada kamuoyuna duyuruyoruz. Bu seçimin Gaziantep'imiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Aynı zamanda seçim mahallinde yoğun bir çalışmanın içerisindeyiz. Gitmedik kapı bırakmıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı gerek sosyal medyada gerekse de Gaziantep basınında yayınlıyoruz."

Gaziantep Birinci sıra adayı Ahmet Faruk Ünsal ise ülkenin geldiği durumu değerlendirerek şunları söyledi:

“Adalet toplumun oksijenidir. Havasıdır. Adalet olmaz ise hava olmaz, oksijen olmaz dolayısıyla insan yaşayamaz. Bu topraklarda hep beraber farklılıklarla yaşayabilme ihvanını üretilmiş olan bu topluluğa ve bu topraklarda bin yıldır büyük medeniyetler kurmuş olan bu insanlara yapılmış en büyük haksızlık Adaleti ve hukuku parayla satın alabildiğiniz ,bir takım şekliyle bir mekanizma içerisine itmektir. Bu medeniyete ait olduğumuz bütün değerlere yapılmış en büyük haksızlıktır” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.