Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kardeş İlkokul ile Kardeş Üniversitesi” Projesi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) kapsamında “Kardeş İlkokul ile Kardeş Üniversitesi” projesi gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2018 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:42
Kaynak: İHA
“Kardeş İlkokul ile Kardeş Üniversitesi” Projesi

Proje kapsamında, Altınüzüm Mahallesindeki Şehit Uzman Çavuş Hayrettin Doğan İlkokulu 35 öğrencisi ve sınıf öğretmenleri Emine Güler, Proje Koordinatörü Doktor Öğretim Üyesi Radiye Funda Karadeniz ve proje öğrencileriyle birlikte GAÜN İslahiye Yerleşkesinde buluştu.

Üniversite ile çocukları tanıştırmak, Üniversite kavramını minik öğrencilere anlatmak amacıyla yapılan proje kapsamında İslahiye İİBF’de bir araya gelen minik öğrencilere, İktisat Bölümü birinci sınıf öğrencileri çeşitli hediyeler takdim ederek onlarla birlikte konferans salonunda çizgi film izlemenin heyecanını yaşadı.

Proje Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Funda Karadeniz, proje ile imkansızlıklar nedeniyle şehir merkezinden uzakta bulunan köy öğrencilerine destek vermek, minik öğrencilerin üniversite öğrencileriyle etkileşimde bulunmalarını bu sayede ilköğretim öğrencilerine Üniversite eğitim bilincini kazanmaları, farkındalık ve sosyal duyarlılıklarını artırmak istediklerini belirtti.

Sınıf Öğretmeni EmineGüler de proje ile ilkokul öğrencilerinin Üniversite, üniversite öğrencisi kavramlarını yerinde öğrenme imkanını bulduklarını belirterek, proje için Doktor Öğretim Üyesi Karadeniz’e ve öğrencilere teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.