Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kariyer Zirvesi'ne yoğun ilgi

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen Kariyer Zirvesi, çok sayıda iş insanının katılımıyla Grand Otel'de gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2019 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 12:40
Kaynak: İHA
Kariyer Zirvesi'ne yoğun ilgi

Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Onur Günal'ın öncülüğünde yapılan Kariyer Zirvesi'ne başta ASKON Gaziantep Şube Başkanı Alper Tunga Çiftçi olmak üzere çok sayıda ASKON üyesi sanayici ve işadamı katıldı.

İş hayatında başarılı olmanın ve zirveye ulaşmanın yollarını akıcı bir dille anlatan Onur Günal, günlük hayatta da yaşamımızı kolaylaştıracak bazı önerilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli İstihdam Seferberliği kapsamında düzenlenen Kariyer Zirvesinde katılımcılara iş hayatında başarıya ulaşmanın yollarını farklı örneklerle anlatan Günal, 'Türkiye'de işverenlerle çalışanlar arasında iletişim kopukluğu var. Bu da sizin başarılı olmanızda en büyük engel. Bunun için bu engeli ortadan kaldırmanız gerek. '' diye konuştu.

İş ve normal yaşamda hedef ve amacın farklı olgular olduğuna dikkat çeken Günal, katılımcılara bu olguların içeriğini katılımcılara farklı örnekler sunarak bu konuda önemli ip uçları verdi..

Kariyer zirvesi için özel davetli olan özikizler künefe firması sahibi Hasan Durmaz ise markasını ve kariyerini anlattı. 1986 yılından bu yana faaliyet gösteren Özikizler Künefe Gaziantep Başta olmak İstanbul Ankara Antalya ve Şanlıurfa da şubeleri bulunuyor. Çok yakında francihes vererekte tüm dünyaya seslerini duyurmaya hazırlanıyorlar

Zirvenin açılışında kısa bir konuşma yapan ASKON Gaziantep Şube Başkanı Alper Tunga Çiftçi, ASKON olarak MİLLİ İstihdam Seferberliği için kendilerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Gün boyu süren Kariyer Zirvesi'nin bitiminde katılımcılara yurt dışında da geçerli olan uzmanlık belgesi ve Kalite Mühendisliği belgeleri verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.