Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kent Konseyine CHP’den hayırlı olsun ziyareti

CHP Heyeti, Gaziantep Kent Konseyi Yürütme Kurulunu ziyaret ederek başarı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2019 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:36
Kaynak: İHA
Kent Konseyine CHP’den hayırlı olsun ziyareti

CHP eski milletvekili Ali Serindağ, CHP İl başkanı Lütfü Demir, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kargıner, Hasan Türk, Hasan Nesanır, Beyhan Külekçi, Vijdan Aktaş ve Yılmaz Kireç’den oluşan heyet yeni seçilen Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak ve yeni seçilen Kent Konseyi Yürütme Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kent Konseyi Başkanı Dr.Samet Bayrak, Başkan Yardımcısı B.Sıtkı Severoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri; Hülya Akkaya, Yılmaz Demirdelen, Bora Tezel, Tarık Aytekin, Aylin Teymur karşılayarak ev sahipliği yaptı.

Başkan Lütfü Demir, Gaziantep sevdası ile yapılan her doğru çalışmanın yanında olacaklarını, israfın karşısında olduklarını ve Konseyin yapacağı Kent yararına olan çalışmalara destek sağlayacaklarını ifade etti.

Dr. Samet Bayrak ise daha önce Kent konseyi Genel Kurulunda da ifade ettiğim gibi, hiçbir siyasi Partinin karşısında veya yanında olmadığını tekrarladı, ziyaretlerinden dolayı heyete ayrı ayrı teşekkür etti. Samimi bir ortamda geçen görüşme katılanların kent sorunları ve çözümleri konusunda sohbet ile tamamlandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.