Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıç, ders başı yapan öğrencileri ziyaret etti

208-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve Oğuzeli Kaymakam Vekili Eyup Gürdal Oğuzeli’nde bulunan okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerin yeni eğitim yılını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:21
Kaynak: İHA
Kılıç, ders başı yapan öğrencileri ziyaret etti

Çocukların geleceğimizin teminatı olduğunun altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Bugünün minikleri, yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak imkanlar dahilinde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz” dedi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, öğrencilere boyama seti ve Türk bayrağı hediye etti.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ”

Okullara yapılan ziyarette Başkan Kılıç, “Öncelikle yeni eğitim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Belediye olarak eğitime önem veriyoruz. Bugünün minikleri, yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak imkanlar dahilinde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Biliyoruz ki eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Geleceğimizin umudu olan çocuklarımızı aydınlık dolu yarınlara hazırlamak hepimizin en önemli görevi arasındadır. Bizlerde bu bilinçle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının bütün eğitimcilerimize ve çocuklarımıza başarılar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.