Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıslyak: ”Kazanmak istiyoruz”

Gaziantepspor’un orta saha oyuncusu Sergey Kıslyak, "Medipol Başakşehir’den 1 puan aldıktan sonra Fenerbahçe maçını da taraftarlarımızın önünde kazanmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2023 17:54
Kaynak: İHA
Kıslyak: ”Kazanmak istiyoruz”

Gaziantepspor’un Belaruslu futbolcusu Sergey Kıslyak, Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Medipol Başakşehir maçında çok değerli bir puan aldıklarını söyleyen Kıslyak, “Medipol Başakşehir’den 1 puan aldıktan sonra Fenerbahçe maçını da taraftarlarımızın önünde kazanmak istiyoruz. Hocamızın verdiği taktiğe göre hazırlanıp bu maçtan da puan yada puanlar alarak küme düşme hattından çıkmak adına büyük bir avantaj elde etmek istiyoruz” dedi.

"GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM”

Teknik direktör Bülent Uygun'un göreve gelmesiyle daha fazla forma şansı bulduğunun sorulması üzerine Kislyak, "Eski hocalarım benden yararlanmak istemedi. Onların tercihiydi. Kadroya almadıkları zaman çok çalıştım ve disiplinli bir şekilde işimi yaptım. Bülent hocamız sağ olsun geldi, gördü ve bana formayı verdi. Elimden geleni yapıyorum” diye cevap verdi.

“ÜST SIRALARA TIRMANMAYI HEDEFLİYORUZ”

Ara transfer döneminde takıma sağlam karakterli ve önemli oyuncuların katıldığını söyleyen Kislyak, "Takıma katılan arkadaşların hepsi iyi ve kaliteli. Biz, hocanın verdiği taktiklerle maç maç düşünüp üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.