Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızıkhamurkesen'e sosyal tesis

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Kızıkhamurkesen Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını inceledi. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, "Sosyal tesisi olmayan mahallemiz kalmayacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2017 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:46
Kaynak: İHA
Kızıkhamurkesen'e sosyal tesis

Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesis yapımlarına devam ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Kızıkhamurkesen Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını yerinde inceledi.

SOSYAL TESİSİ OLMAYAN MAHALLEMİZ KALMAYACAK

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ifade ederek, “Bu dönem içerisinde özellikle köyden mahalleye dönen mahallelerimizdeki sosyal tesis inşaatlarını tamamlayacağız demiştik. Şuanda 16 ayrı mahallemizde inşaatı devam eden sosyal tesisimiz mevcut. İçerisinde bulunduğumuz Kızıkhamerkesen Mahallemiz de de yapımına başlanılan sosyal tesisin inşaatı devam ediyor. Sağ olsun mahalle muhtarımızın da vermiş olduğu destekle birlikte, geniş alanlarda çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz ki otopark meselesi de çözülsün. Yaz aylarında ister istemez dışarda oturma ihtiyacı da oluyor. İnşaatımızı en hızlı şekilde devam ettireceğiz. Bu 16 sosyal tesis inşaatıyla birlikte inşallah en kısa sürede sosyal tesisi olmayan mahallemiz kalmamış olacak. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sosyal tesislerin şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKANIMIZIN DUYARLILIĞI SAYESİNDE MAHALLEMİZ SOSYAL TESİS KAZANDI

Kızıkhamurkesen Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıoğlu ise, “Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na bu hizmeti mahallemize kazandırmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Mahallemize yapılan bu sosyal tesis, gerçekten çok önemli. Başkanımızın duyarlılığı sayesinde sosyal tesisin inşaatı devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak, mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacak. Yapılan hizmetlerden memnunuz, bu tür hizmetlerinde devamını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.