Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçer, işçilerle buluştu

TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye'nin sırtındaki kamburdan kurtulması için çift başlılığın son bulması gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2017 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:09
Kaynak: İHA
Koçer, işçilerle buluştu

Koçer, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Akınal Bella ayakkabı terlik fabrikasını ziyaret ederek, işçilerle yemek yedi. İşletme sahibi Kemal Akınal ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda, anayasa değişikliği ve referandum sürecini anlatan Koçer, 16 Nisan'da ülkenin geleceğinin belirleneceğini söyledi.

Türkiye'nin yıllarca çift başlılık nedeniyle sıkıntı yaşadığını vurgulayan Koçer, "Türkiye'nin sırtındaki kamburdan kurtulması için çift başlılığın son bulması gerekiyor. Bu nedenle 16 Nisan'da yapılacak referandum büyük bir şanstır. Milletimiz iradesine sahip çıkmak için sandığa gidecek. Türkiye'nin ilk 10 ekonomi arasına girmesi için, darbelere ve darbecilere 'dur' demek için 16 Nisan'da 'evet' diyoruz" ifadelerini kullandı.

Referandumdan 'evet' çıkması halinde Türkiye'nin önünün açılacağına dikkati çeken Koçer, ülkenin önüne konulan bentlerden kurtulacağını vurguladı. Ekonomide yapısal dönüşümün hızlanacağını ve vatandaşın geleceğe umutla bakacağını kaydeden Koçer, Türkiye'nin 16 Nisan'dan sonra gereksiz gündemlerle vaki geçirmeyeceğini belirterek, Türkiye'nin enerjisini büyümeye ve kalkınmaya harcayacağını kaydetti.

Koçer, konuşmasının ardından işçilerin sorularını cevapladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.