Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçer Şehitkamil'in hizmetlerini yerinde gördü

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:28
Kaynak: İHA
Koçer Şehitkamil'in hizmetlerini yerinde gördü

Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen projeleri ve çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, “Şehitkamil Belediyemizin, çağdaş belediyecilik ve altyapı konularında yapmış olduğu çalışmalardan gerçekten büyük bir mutluluk duydum” dedi.

Kentin modern görünümüne yürüttüğü proje ve çalışmalarla önemli katkılar sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte ilçe genelindeki çalışmaları yerinde inceledi. Gaziantep’in kültür-sanat hayatına renk katacak Sanat Merkezi inşaatını, içerisinde Gaziantep’in en büyük serasını barındıran Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmet birimi inşaatını ve Beykent bölgesinde yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek Başkan Rıdvan Fadıloğlu’ndan bilgi alan Milletvekili Nejat Koçer, çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmede duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GAZİANTEP’E YAKIŞACAK GÜZEL BİR PROJE OLACAK

Çağdaş belediyeciliğin önemli örneklerinin ilçeye kazandırılması yolunda yürütülen çalışmaların önemine vurgu yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, gezi sonrası şu açıklamada bulundu:

“Şehitkamil Belediye Başkanımız ile birlikte periyodik olarak Şehitkamil’de neler yapılıyor, Şehitkamil Belediyemizin hangi projeleri var, hangi hizmetleri var, bunları yerinde gezip görüyoruz. Bugün önemli projeleri görme imkanımız oldu. Öncelikle şehrin merkezinde son derece modern, güzel bir Sanat Merkezinin yapıldığını gördük. Gaziantep’e yakışacak güzel bir proje olacak. Şehitkamil Belediyemiz yine güzel bir projeye imza atıyor. Şimdi ise yine Organize Sanayi Bölgesinin etrafında oluşan yeni bir şehir var. Bu şehri birlikte geziyoruz, yol açma çalışmaları, altyapı çalışmaları, elektrik çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Gördüğüm kadarıyla burada yeni bir alan oluşuyor. Beykent, Çinçin bölgesi ve yeni stadyumun olduğu Fıstıklık Mahallesi, şehrin yeni yaşam alanları, şehre nefes aldıracak bölgeler. Buradaki altyapı çalışmalarında Şehitkamil Belediyemiz çok önde gidiyor. Hakikaten 50 metrelik yollar dahil, bütün yollar açılmış durumda. Tabi bu çalışmalar memnuniyet verici. Bizim yıllardır hep söylediğimiz şeylerdir bunlar. Önce belediyenin girip sahada yolu açması, kodunu ayarlaması ve bu hizmetleri götürmesi esastır. Şimdi belediyelerimiz bu konuda önde gitmeye başladı. İbrahimli 2 bölgesinde de bunu görüyoruz. Ben, bugünkü geziden çok büyük memnuniyet duydum. Şehitkamil Belediyemizin, çağdaş belediyecilik ve altyapı konularında yapmış olduğu çalışmalardan gerçekten büyük bir mutluluk duydum. Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret ettik ve oradaki sera alanının gördük. Yine Şehitkamil Belediyemiz, kendi güneş enerjisi ile kendi elektriğini üretecek bir alan oluşturuyor. Bu da memnuniyet verici. Tabi güneşten çok istifade eden bir şehir olarak, güneş enerjisinden elektrik elde etmek ve bunu da belediyeye gelir olarak sunmak çok önemli. Ben, Rıdvan Fadıloğlu Başkanımızı ve tüm ekibini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.