Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konukoğlu, "Dönüşüm sürecini gençlerimizle kurgulayacağız"

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni dönem planlarını Platin Dergisi'ne anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2020 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:33
Kaynak: İHA
Konukoğlu, "Dönüşüm sürecini gençlerimizle kurgulayacağız"

Zeki Konukoğlu’nun ardından 1 Temmuz İtibariyle Sanko Holding Yönetim Kurulu başkanlığına gelen Adil Sani Konukoğlu, 6 yıl boyunca holding çatısı altındaki şirket ve sektörlerin dijital dönüşümüne ve yeni teknolojilere adapte olmasına yön verecek projelere odaklanacak.

Konukoğlu, Platin Dergisi’nde yayınlanan röportajda Holding bünyesinde görev yapan 5’inci kuşak temsilcilerine bu konuyla ilgili önemli bir sorumluluk verdiklerini bu gençlerin profesyonellerin de desteğini alarak yapay zeka, makine öğrenmesi ve dijitalleşme gibi farklı başlıklarda holdingi geleceğe taşıyacak inovatif süreçlere yöneldiklerini belirti

COVİD-19'UN ETKİLERİNİ YAŞADIĞIMIZ VE ‘YENİ NORMAL’ OLARAK ADLANDIRILAN BU DÖNEMDE 2020 YOL HARİTANIZI NASIL BELİRLEDİNİZ?

SANKO Holding; tekstil, çimento, enerji ve ambalaj olarak 4 ana sektöre odaklanmış durumda... Ama genel olarak bakıldığında 11 farklı sektörde ve taşeronlarla birlikte 14 bin çalışana sahibiz. 100’ün üzerinde ülkeye ihracat yapıyoruz. En önemli pazarımız ise Avrupa… Özellikle tekstil ayağında tüm dünyaya yayılmış bir ağımız var. 20’nin üzerinde ülkede ofisimiz ve temsilcilerimiz bulunuyor. 2020 yılında yönetim kurulu başkanlığını devralacağım için 2019’dan bu yana bütçe adına sıkı bir çalışma içerisindeydik. Ama beklentimiz böyle bir pandemi ile karşılaşmak değildi. Farklı projelerimiz için 250 milyon dolar yatırım öngörmüştük. Bu yatırımı devam ettireceğiz ve taviz vermeyeceğiz. Üçüncü ve dördüncü çeyrekten umutluyum.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.