Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KONUKOĞLU EN GÜÇLÜ 30 İŞ İNSANI ARASINDA

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, iş ve ekonomi dergisi Capital'in yayımladığı "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı" arasında bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2019 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:00
Kaynak: İHA
KONUKOĞLU EN GÜÇLÜ 30 İŞ İNSANI ARASINDA

Capital'in gerçekleştirdiği "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı" araştırmasına ilişkin haberde, "Hiç kuşkusuz finansal performans iş insanlarının gücünü belirlemede önemli bir kriter. Ancak yeterli değil. İtibar, güven, iş dünyasındaki etki alanının genişliği, yenilikçilik, yönlendirme kapasitesi gibi faktörler de gücün önemli bir bileşeni" denildi.

"Türkiye'nin en güçlü 30 iş insanı" araştırmasının, bu bileşenlerin hepsi dikkate alınarak hazırlandığı belirtilen haberde, "Bu yıl hazırladığımız güçlüler liginde hem sıralama hem zirvede değişiklikler var" ifadelerine yer verildi.

DİĞER DEĞERLENDİRMELER

Ekonomi dünyasının saygın yayın organlarından Ekonomist'in yedi yıldan beri düzenlediği ve temmuz ayında yayımlanan "Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı" araştırmasında, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yedinci kez listenin birinci sırasında açıklanmıştı.

Listede, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu sekizinci, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ise 16'ıncı sırada bulunuyordu.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Business Life dergisinde eylül ayında yayımlanan Evrensel 50 İş İnsanı araştırmasında da yer almıştı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.