Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuru Meyvede yeni başkan Mehmet Çıkmaz

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği başkanlık seçimleri tamamlandı. İki liste halinde gidilen seçimde 219 üyenin 211'i oy kullanırken 3 geçersiz oy çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:17
Kaynak: İHA
Kuru Meyvede yeni başkan Mehmet Çıkmaz

Seçime sarı liste ile katılan Mehmet Çıkmaz seçimi 112 oyla kazanırken seçime beyaz listeyle katılan İbrahim Türkkan 96 oy aldı. Seçim sonrası her iki aday bir birini kutlayarak sonucun hayırlı olması dileklerinde bulundu. 

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği 2017 yılı seçimli olağan Genel Kurulu GAİB hizmet binasında yapılarak yeni yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra denetim kurulu üyeleri ve TİM delegeleri seçildi. İki liste halinde seçime de toplam 219 üyenin 211'i oy kullanırken yapılan oy sayımında 112 oy alan Mehmet Çıkmaz Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği 2017 yılı seçimli olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Seçimlere Beyaz Listeyle katılan İbrahim Türkkan ise 96 oy aldı. Seçim sonrası bir değerlendirme yapan Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sektörün gelişmesi için yeni yönetim kuruluyla birlikte çalışmaları başlatacaklarını ifade ederek "Genel kurulumuza katılarak bizlere destek veren veya vermeyen bütün sektör üyelerimize teşekkür ediyorum. Üstlendiğimiz görevi liyakatiyle yerine getirebilmek için projelerimizi uygulamaya koyacağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan ülkemizin ve milletimizin kalkınması için var gücümüzle çalışacağız" dedi. Seçim sonrası Mehmet Çıkmaz'ı kutlayan İbrahim Türkkan'da sonucun sektör için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU LİSTELERİ ŞÖYLE OLUŞTU

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamülleri İhracatçıları Birliği 2017 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ace Dış Ticaret LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Pak Tarım Ürünleri San. ve Dış Tic. LTD. ŞTİ, Meray Kuruyemiş Gıda San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Altın Fıstık Gıda Mad. San. Tic. LTD. ŞTİ, Zerova Fıstık Dünyası Gıd. Madd. Tar. Ürnl. Paz. San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Alagözler Gıda Paz. San. ve Tic. İth. İhr. Turz. Hiz. LTD. ŞTİ, Doğancan Tarım Ür. İnş. Tur. San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Kırıcı Kuru Meyva ve Gıda Tekstil Tur. San. ve Tic. A.Ş, Akkılıç Gıda ve Tarım Ürn. San. Tic. LTD. ŞTİ, Öğüt Organik Tarım Ürünleri San. Tic. LTD. ŞTİ, Royal İç ve Dış Tic. Taş. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Yedek Üye Kahraman Tarım Ürünleri Tic. ve San. A.Ş, Bahattin Kıraç, Antepsan KuruyemişGıda Turizm San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Rahmi Feridun Kılıç – Uzun Burç Ticaret, Desal Gıdaİç ve Dış Tic. LTD. Şti, Eskur Gıda San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Mehmet Kılıç Gıda San. ve Tic. LTD. Şti, Mirsan Gıda Tarım HAyv. İnş. San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Kalemoğlu Tar. Ür. Ayakk. Nak. İnş. Gıda Mad. San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Diyar Tar. Ürün. Gıda Mad. Paz. İnş San. ve Tic. LTD. ŞTİ. Denetim Kurulu Asil Üye firmalar Güzel Can Gıda Tarım ürün. İnş. Tur. San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Lenteks Gıda ve Tar. Ürn. Tic. LTD. ŞTİ, Huzur Kuruyemiş Gıda San. ve Tic. LTD. ŞTİ. Denetim Kurulu Yedek Üye firmaları Şekerciler Ticaret ve sanayi LTD. ŞTİ, Ertuğrul Bozhüyük Fıstık imalatı, Deniz Temel Gıda Mad. San. ve Tic. LTD. ŞTİ. seçilirken TİM Delegelerine ise Asil üye olarak Özgü Tarım Ürün. Tic. LTD. ŞTİ ve Yedek Tim Delegesi olarakta Asım Samlı Tar. Ür. İth. İhr. A.Ş seçildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.