Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurumlar arası işbirliği

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Gaziantep Bölge Müdürlüğü ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2017 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 21:32
Kaynak: İHA
Kurumlar arası işbirliği

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube binasında gerçekleşen imza töreni açılış konuşmaları ile başladı. Oda Başkanı Gökhan Çeliktürk, görüşme sırasında odalarına kayıtlı 1.709 faal üye olduğunu, üyelerine yönelik devamlı olarak inşaat sektörüyle ilgili eğitimler gerçekleştirdiklerini, teknolojik yeniliklerin sıkı takipçisi olduklarını ifade etti. TÜİK Gaziantep Bölge Müdürü Orhan Deha Dede ise bölge müdürlüğü olarak gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsederek kurum hakkında bilgiler aktardı. Protokolün okunması ve detayların konuşulmasının ardından TÜİK Gaziantep Bölge Müdürü Dede ile Başkan Çeliktürk, kurumları adına işbirliği protokolünü imzaladılar.

İşbirliğinin sağlanması ve gelişmesine büyük önem veren iki Kurumun da yöneticileri, imzalanan protokol aracılığıyla kurumlar arasında çalışma ziyaretleri ve eğitim programlarının yapılacağını, böylelikle de tecrübe ve bilgi birikimi paylaşımının artacağını ifade ettiler. Protokol kapsamında TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğünün, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesine yürüteceği çalışmalarda ihtiyaç duyacakları istatistiksel verileri sunma, hazırlayacakları yayın için talep edilen verileri sağlama, resmi internet sayfasında verilere erişim konusunda destek vermesi ve Gaziantep Oda Başkanlığının da TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne görev ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapması kararına varıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.