Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Limak Filarmoni Orkestrası Gaziantep'e geliyor

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat alanında çalışmalara destek veren Limak Vakfı tarafından kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, büyük beğeni toplayan Zeki Müren konserlerine devam ediyor. 

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:00
Kaynak: İHA
Limak Filarmoni Orkestrası Gaziantep'e geliyor

Dünyanın en önemli tenorları arasında gösterilen Murat Karahan'ın sanat yönetmenliğindeki orkestra, Türkiye turnesinin beşinci ayağı kapsamında Gaziantep'te sahne alacak. 19 Aralık 2017 Salı günü Mavera Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek konserde, Zeki Müren'in en sevilen şarkıları bambaşka bir yorumla izleyicilerle buluşacak.

Farklı alanlarda hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle, Türkiye'nin toplumsal kalkınmasına destek veren Limak Vakfı, Limak Filarmoni Orkestrası aracılığıyla sanata olan katkılarını da sürdürüyor. Çok sesli müziğin tanınması ve sevilmesi için çıktığı yolda ilk konserlerini geçtiğimiz ay içinde Ankara ve İstanbul'da veren Limak Filarmoni Orkestrası, büyük beğeni toplayan Zeki Müren konserlerini Türkiye'ye yaymak için harekete geçti. Limak Filarmoni Orkestrası'nın, Türkiye turnesi kapsamında 19 Aralık 2017 Salı günü saat 20:00'de Gaziantep Mavera Kongre Merkezi'nde vereceği konserde, Zeki Müren'in en sevilen şarkıları bambaşka bir yorumla izleyicilerle buluşturulacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.