Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

M1 Gaziantep Avm araba kazandırdı

M1 Gaziantep AVM’nin düzenlediği araba kampanyasında, bir kişi noter huzurunda yapılan çekilişle son model araba sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2017 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:38
Kaynak: İHA
M1 Gaziantep Avm araba kazandırdı

M1 Gaziantep AVM’de her 75 liralık alışverişle 2017 model bir otomobil kazanma şansı yakalayan vatandaşlar noter huzurunda gerçekleşen çekilişi büyük bir merakla bekledi.

M1 Gaziantep AVM, her sene olduğu gibi bu yıl da müşterilerine son model bir otomobil hediye etti. ‘Bu Araba Ayakkabıdan Bile Ucuz’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında 24 Temmuz-29 Ekim 2017 tarihleri arasında 75 lira ve üzeri yapılan her alışverişte otomobil sahibi olmaya hak kazananlar çekilişte büyük bir heyecan yaşadı.

7’den 70’e herkesin büyük bir merakla beklediği çekiliş ise noter ve milli piyango yetkilileri tarafından gerçekleşti. 16 bin 763 kişinin otomobil sahibi olmaya hak kazandığı çekilişin şanslı ismi gerekli yasal işlemlerin ardından aracına kavuşacak.

M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, “Tüm müşterilerimizin son model bir SKODA SUPERB ACTIVE kazanma fırsatı yakalamasını istedik. Arabayı kazanan müşterimize hayır olsun diyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.