Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maçlar çekişmeli geçti

12-14 Eylül tarihleri arasında Gaziantep'te yapılan 2017-2018 Sezonu Kadınlar Açık Alan 1. Lig ile 12-16 Eylül tarihleri arasında Osmaniye'de yapılan 2017-2018 Sezonu Erkekler Açık Alan 1. Lig'in sona ermesiyle hokeyde açık alan sezonu sona

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 07:33
Kaynak: İHA
Maçlar çekişmeli geçti

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan bir açıklama yaparak oynanan son liglerle birlikte sona eren açık alan sezonunu değerlendirdi.

Karakan '' 12-16 Eylül tarihleri arasında Gaziantep ve Osmaniye'de oynanan 1.Liglerimizle birlikte Açık Alan Sezonunu geride bırakmış olduk. Özellikle olimpik kısmımız olan Açık Alan Hokeyinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla Gaziantep'te açılan Hokey Sahasında Kadınlar 1.Ligimizi oynatarak bu tesisin bizim için ne denli önemli olduğunun işaretini verdik. Gaziantep Hokey Sahamızın yapımında emekleri bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığına, Spor Toto Teşkilat Başkanlığına ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne camiam adına şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Gaziantep önümüzdeki dönemlerde hokeyde nice ev sahiplikleri yapacaktır.'' dedi. Sona eren Açık Alan Sezonunda kulüplere de seslenen Karakan '' 2017-2018 Açık Alan Sezonunda liglerimize katılan tüm kulüplerimizi tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde Salon Sezonu var. Yeni sezonla birlikte tüm antrenör, sporcu, kulüp idarecisi ve hakemlerimize başarılar diliyorum'' dedi.

Türkiye Hokey Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Gaziantep'te oynanan Kadınlar Açık Alan 1. Ligde Şampiyon olan Kırıkkale GSK ve Haydarpaşa SK Süper Lige yükselirken, Osmaniye'de oynanan Erkekler Açık Alan 1.Lig'de Nizip Belediyesi SK ile Nizip Halk Eğitim Merkezi SK Süper Lige yükseldi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.