Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mavikentin yeni yolları asfaltlanıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına başlayan Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Mavikent Mahallesi'ndeki yollara asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2017 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:06
Kaynak: İHA
Mavikentin yeni yolları asfaltlanıyor

Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yaptırdığı Mavikent 4. Etap için asfalt çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu "Baharın gelişiyle birlikte asfalt sezonunu açtık. Asfaltlama çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Mavikent konutlarımızın bağlantılı yollarının asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz. Kısa bir süre içerisinde buradaki asfalt çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Şahinbey İlçesi hızlı büyüyen bir bölge bu anlamda yol açma ve asfaltlama çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Artık vatandaş gitsin evini yapsın asfalt sonradan gelsin anlayışı bizim hizmet anlayışımızda yok. Önce yol açma ve asfalt çalışmaları yapılıyor vatandaş daha sonra evini inşa ediyor. Böylelikle biz vatandaşın önünde giderek kendisi evini yapmadan hizmeti ayağına getirmiş oluyoruz. Günde yaklaşık 1000 tonun üzerinde asfalt döküyoruz. Bu yılki hedefimiz en az 200.000 bin tonun üzerinde asfalt dökerek, Şahinbey'de yeni açılan yolların ve mahallelerin asfaltlama çalışmalarını da gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.