Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medical Park “Engelli Empati Alanı” kurdu

Medical Park Gaziantep Hastanesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda engellilerin günlük hayatta yaşadıkları zorlukları anlamak için Anneler Parkı “Engelli Empati Alanı” kurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:23
Kaynak: İHA
Medical Park “Engelli Empati Alanı” kurdu

Medical Park Gazinatep Hastanesi, engellilerin yaşamlarında zorladıkları tüm süreçleri anlatmak için Engelliler haftası sebebiyle kurduğu Empati Alanında Gazianteplilere unutulmayacak bir deneyim yaşattı. Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı olan Anneler Parkı’nda kurulan empati parkurunda, görme ve bedensel engelli bireyleri daha iyi anlamak için vatandaşlar tekerlekli sandalye ve gözleri bağlı bir şekilde parkurda yürümeye çalıştı. Parkurda görme ve bedensel engelli öğrencileri ve vatandaşları daha iyi anlamak için tekerlekli sandalye ile yürüme engellileri, görme engellilerin yaşadıkları zorlukları anlamak için ise gözleri bağlı bir şekilde parkurda yürümeye çalıştılar.

Empati Parkurunu tamamlayanlar duygu ve düşüncelerini dile getirip engellilerin yaşadıkları zorlukları bu parkurda daha iyi anladıklarını ifade ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.