Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MEDİCAL PARK’TAN ÖZEL ÖĞRETMENLERE ÖZEL KUTLAMA

Medical Park Gaziantep Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Tahsin Yentur İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2018 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:32
Kaynak: İHA
MEDİCAL PARK’TAN ÖZEL ÖĞRETMENLERE ÖZEL KUTLAMA

Medical Park Gaziantep Hastanesi, her bireyin yetişmesinde büyük rol üstlenen, ilim ve irfanı, bilgi ve teknolojiyi genç beyinlere işleyip, onları geleceğe hazırlama konusunda her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatör Hayrullah Kubba’nın da destek verdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğretmenler günü sebebiyle Gaziantep Şahinbey’de eğitim-öğretim hayatına devam eden Tahsin Yentur İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı’nda özel eğitim veren öğretmenlere ziyarette bulundu. 12 Kişilik özel öğrenciden oluşan sınıfta eğitim veren öğretmenlere çiçek ve hediyelerini takdim ederek kutladıktan sonra, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte etkinlik için hazırlanan öğretmenler günü kutlama pastası kesildi.

Tahsin Yentur İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Kemal Bilgiç ve Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri Ceren Çelebi ve Miyasen Gürer’in, Medical Park Gaziantep Hastanesine ziyaretlerinden dolayı yaptığı teşekkür konuşmalarının ardından okul öğrencileri de unutulmadı. Özel Eğitim öğrencileri için hazırlanan sürpriz hediyeler çocuklara dağıtıldı. Öğretmen ve öğrencilerle yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.