Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menfur saldırıyı şiddetle lanetliyorum

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kayseri'de yaşanan terör saldırısının ardından yaşamını yitiren Kahraman Şehitlerimizin ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'mize başsağlığı dileyerek terörü lanetledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 17:27
Kaynak: İHA
Menfur saldırıyı şiddetle lanetliyorum

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu: "Kayseri'de hain terör saldırısı, sivil giyinimli erlerimizi, öğrencilerimizi, hasta ve hasta yakınlarımızı hedef alarak bir kez daha ne kadar alçaklık içinde olduğunu gösterdi.

Dünyanın en saygın ordularından biri olan Türk Silahlı Kuvvetlerimize, masum vatandaşlarımıza ve devletimize karşı yapılan bu alçak saldırıyı lanetliyorum. Ülkemizin huzur ve emniyetinin güvencesi, milli sınırlarımızın savunulmasında en önemli gücümüz olan Türk Silahlı Kuvvetleri'mize karşı yapılan bu menfur saldırı; cesaretli, milli ve manevi değerlerine bağlı, fedakar personeliyle aziz milletimiz için her durumda hazır olan Kahraman Mehmetçiğimize ve aziz milletimize diz çöktüremeyecek. Kahraman askerlerimizi ve masum vatandaşlarımızı hedef alan bu hain saldırıda şehadete yürüyen Erlerimize Allah'tan rahmet dilerken Makamlarının Âli olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin, şehit ailelerimizin ve milletimizin başı sağ olsun. Türkiye teröre asla boyun eğmeyecek." dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.