Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"MESLEK BİLİNCİNE KADINCA BAKIŞ" KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (GSMMMO) Kadınlar Komisyonu tarafından "Meslek Bilincine Kadınca Bakış " konulu bir seminer düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2019 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 22:35
Kaynak: İHA
"MESLEK BİLİNCİNE KADINCA BAKIŞ" KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özseven seminerden önce yaptığı konuşmada “Muhasebeci meslek mensubu kadınların zor şartlar altında mesleğini sürdürdüğünü ifade ederek bayan muhasebeci bayan arkadaşları takdirle karşılıyorum” dedi.

KADINLAR HEM KENDİLERİN HEM ERKEKLERİ YÖNETİYORLAR

Özseven, "Meslek mensubu erkeklerin bir o kadar yük olduğundan şikayet ettiği halde kadın meslek mensuplarının işten çıktıktan sonra mesleki yük bir yana eve girdiğinde temizlik, yemek, çocuklarla ilgilenme yükünün de kendilerinin omuzlarına bindiğini hatırlatarak" özellikle kadın meslek mensubu arkadaşların erkek meslek mensuplarına göre işi çok daha zor. Biz bunu biliyoruz ve farkındayız. Bundan dolayı da meslek mensubu bayan arkadaşların verdiği mücadeleyi büyük bir takdirle karşılıyorum" dedi.

Daha sonra sunumunu Yeminli mali Müşavir Münevver Erçin Erpolat ve SMMM Leyla Gülşen'in yaptığı "Meslek Bilincine Kadınca Bakış " konulu seminere devam edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.