Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Gaziantep’te toplanacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 9 ilde yapılması planlanan ve ilki 4 Eylül’de Afyonkarahisar’da düzenlenen İstişare Toplantıları’nı 13 il teşkilatının katılımıyla 19 Eylül’de Gaziantep’te gerçekleştireceği toplantı ile sürdürecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2021 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:48
Kaynak: İHA
MHP Gaziantep’te toplanacak

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz düzenlenecek toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Söz konusu 9 toplantıdan biri, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda 19 Eylül 2021 tarihinde, Gaziantep’te gerçekleştirilecektir. Bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl teşkilatı olarak bizler, bölgemizden 12 il ve bu illere bağlı ilçe teşkilatlarını şehrimizde ağırlama olanağı bulacağız” ifadelerine yer verdi.

Çıkmaz, açıklamasının devamında ise şunları kaydetti: “Milletimizce malum olduğu üzere Cumhur İttifakı, Türkiye’nin ve Türk milletinin bekasını gözetmenin zaruri olduğu bir dönemin şartlarında şekillenmiştir. Beka olgusu bağlamında milli mutabakatı sürdürme ihtiyacı, bugün de bütün kuvvetiyle varlığını hissettirmektedir. Nitekim Türkiye’nin muhalifi olan şer odakları, ülkemizin bölgesel ve küresel hedeflerinden rahatsızlık duyduklarını her fırsatta ortaya koymaktadır. Bu perspektifle Cumhur İttifakı, öncelikle bölgesinde ve dünyada güçlü ve lider ülke Türkiye hedefi için kolları sıvamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi, yukarıda anılan hedeflere katkı sunmak amacıyla siyasal çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu doğrultuda, TBMM’nin yeni yasama dönemi öncesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin yüce iradeleriyle ‘Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023 – Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler’ konseptiyle 9 ilde bölge istişare toplantıları yapılmasına karar verildiği duyurulmuştur. Türkiye gündemini teşkil eden önemli meselelerin, bölge teşkilatlarıyla istişare edilmek üzere masaya yatırılması için, söz konusu toplantılar oldukça önemlidir.

Toplantılarda Meclis çalışmaları, Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, siyasi, sosyal ve ekonomik gelişmelerin yer aldığı iç ve dış gündem konuları ele alınacaktır. Meclis çalışmalarıyla ilgili üzerinde durulacak hususların başında yeni anayasa hazırlıklarıyla Cumhur İttifakı bünyesinde bu hususta sağlanan mutabakat ve konunun Meclis gündemine getirilmesi gelmektedir. Cumhur İttifakı 2023 vizyonu ve o tarihte yapılacak seçimler için devam edecek olmakla birlikte, bu siyasi mutabakatın Türkiye’nin bütün 21. Yüzyılı kapsayacak küresel hedefler doğrultusunda sürdürülmesi hususu üzerinde durulacaktır.

Söz konusu 9 toplantıdan biri, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda 19 Eylül 2021 tarihinde, Gaziantep’te gerçekleştirilecektir. Bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl teşkilatı olarak bizler, bölgemizden 12 il ve bu illere bağlı ilçe teşkilatlarını şehrimizde ağırlama olanağı bulacağız. Bölgemize ve ülkemize ilişkin son derece önemli meselelerin masaya yatırılarak istişare edileceği bu toplantı kapsamında, anlamlı bir bütünün uyumlu parçalarını teşkil eden bölge teşkilatları olarak, birbirimizle hasbihal edip ahenk ve eşgüdümümüzü perçinleyeceğimiz için heyecanlı ve mutluyuz. Gaziantep İl teşkilatı ve ilçe teşkilatları olarak, toplantının mümkün olan en üst düzeyde verimli gerçekleşmesi için gerekli hazırlıklar noktasında çalışmalara başlamış bulunuyoruz. Bu vesileyle, bu önemli toplantı için Gazi şehrimizi layık bulup bize ağırlama onurunu tevdi eden Genel Merkezimize, şahsım ve teşkilatım adına şükran ve hürmetlerimi arz ederim.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.