Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Şahinbey’den istişare toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı mahalli yerel seçimler yaklaşırken çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 12:38
Kaynak: İHA
MHP Şahinbey’den istişare toplantısı

İlçe Başkanlığı tarafından mahalle temsilcilerine yönelik değerlendirme, bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yaparak MHP'nin Üretken Belediyecilik anlayışını anlattı.

MHP Şahinbey İlçe teşkilatının düzenlediği değerlendirme, bilgilendirme ve istişare toplantısına katılan Şahinbey Belediye Başkan aday adayı Erkan Erdem ise partililere hitap ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Bulundukları her ortamda, söyledikleri bir söz olduğunu vurgulayan Erkan Erdem, ''MHP olarak biz bu seçimlerde başarılı olacağız'' dedi.

Cahit Çıkmaz, MHP Şahinbey ilçe teşkilatı olarak 2018 yılının son ayında il Başkanı, Mahalle Temsilcileri, kadın kolları üyeleri, Muhtarlar, Meclis üyelerimiz, Belediye Başkan Aday Adayları ve Meclis üyesi Aday adaylarının katılımıyla olağan aylık toplantıları gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çıkmaz, ''Alnımız açık, yüzümüz pak olarak gönlümüzde milletimize duyduğumuz derin inanç ve sevgiyle 31 mart 2019 yerel yönetimler seçimleri kapsamında Şahinbey'li hemşerilerimizin huzuruna çıkacağız'' dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ERKAN ERDEM

MHP Şahinbey İlçe teşkilatının düzenlediği değerlendirme, bilgilendirme ve istişare toplantısına katılan Şahinbey Belediye Başkan aday adayı Erkan Erdem ise partilililere hitap ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Bulundukları her ortamda, söyledikleri bir söz olduğunu vurgulayan Erkan Erdem, ''MHP olarak biz bu seçimlerde başarılı olacağız'' dedi.

Bu iddiayı gerçekleştirebilmek için herkese büyük görevler düştüğünü, özellikle teşkilatlara büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü anlatan Başkan Aday adayı Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Belediyecilik kapsamında benimsenen anlayışımız, "Ayrıştıran değil birleştiren, devletle vatandaşı buluşturan, dayanışma ve huzuru sağlayan belediyecilik anlayışını halka anlatmamız gerekiyor her platformda. Alanlarda, meydanlarda olacağız. Karış karış gezip projelerimizi anlatacağız.

Muhakkak ki Davamızın bizlere vermiş olduğu görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Şahinbey Gaziantep'in en büyük ilçesi olması münasebetiyle seçimlerde en ciddi başarı yakalayacağımız ilçeler arasındadır.''

Kenetlenerek birliğimizi ve dirliğimizi muhafaza ederek gece-gündüz demeden çalışarak 31 Mart tarihinde Şahinbey Belediyesini Milliyetçi Hareket Partisi ile Buluşturacağız. Şahinbey Gaziantep'tir. Gaziantep Şahinbey'dir... ''

Erdem, Şahinbey'in çocuğu olduğunu ifade ederek, " Şahinbey'de köy ve mahalle demeden tüm vatandaşlara ulaşacağım. Şahinbey'de MHP iktidarıyla büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanacak. Allah bize belediye başkanlığını nasip ederse, Milli birlik ve bütünlük anlayışı ile hizmet bayrağımızı zirveye çıkaracağız" dedi.

Erkan Erdem, Şahinbey'deki tüm mahalle başkanları ve muhtarlarla tanışarak teşkilat faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kısaca Projeleri hakkında sunum yapan Erkan Erdem, şu bilgileri verdi:

''Başkanlık görevini kazanmam halinde, istihdam sağlamak, yaşayanların gelir düzeyini artıracak projeleri hayata geçirmek. (Doğru iş, doğru kazanç, mutlu insanlar) üretken ve şeffaf belediyecilik.

Çarpık kentleşmeyi önleyici tedbirler alıp, Şahinbey'i huzurlu, mutlu ve adaletli bir ilçe haline getirmek.

Belediye başkanlığı kapısının herkese açık olmasını sağlamak. Şahinbey için herkesin fikrini, projesini, dertlerini birebir dinleyerek her beraber el ele birlikte daha güzel yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek.''

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.