Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Koçer'den döviz değerlendirmesi

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2018 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:39
Kaynak: İHA
Milletvekili Koçer'den döviz değerlendirmesi

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, döviz kuru üzerinden yapılan algı operasyonlarının tutmadığını belirterek, “Türkiye olarak güçlü ekonomimizle, her türlü spekülasyonu ve algı operasyonunu bertaraf edebilecek güçteyiz” dedi.

Gaziantep’te birçok noktada ziyaretlerine ve seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve bir grup partili ile esnafı gezdi. İşyeri sahipleri ve çalışanları ile sohbet eden Koçer, AK Parti’nin Türkiye ve Gaziantep ile ilgili mega projelerini anlattı, muhalefetin ise hiçbir projesinin olmadığını, sadece yıkmak için uğraştığını vurguladı.

"GÜÇLÜ EKONOMİ YÖNETİMİMİZ VAR"

Erken seçim kararının alınmasının ardından, güçlü bir Türkiye’yi istemeyen bazı çevrelerin döviz kuru üzerinden algı operasyonu başlattığına da dikkat çeken Milletvekili Koçer, “Seçim kararının alınmasının hemen ardından, Türkiye’ye operasyon çekmek istediler. Bunu da döviz kuru üzerinde yapmak istediler. Ancak çok şükür güçlü bir ekonomiye sahibiz. Böyle algı operasyonlarını, spekülasyonları bertaraf edecek güçteyiz. Kimse merak etmesin. Güçlü bir ekonomi yönetimimiz var. Gereken tüm tedbirler alınıyor. Kimsenin bir endişesi olmasın. Yapacakları her türlü algı operasyonu başarısızlıkla sonuçlanacaktır. Bu tür operasyonları bertaraf edecek güce sahibiz” şeklinde konuştu.

"BÜYÜME DEVAM EDECEK"

Türkiye’nin yeni dönemde başta ekonomi olmak üzere her alanda daha güçlü olacağını belirten Koçer, “Ekonomimizde yapısal anlamda hiçbir sorun yok. Gayet iyi yoldayız. Elbette bazı sektörlerde gerek mevsimsel gerekse de farklı nedenlerden dolayı sıkıntılar olabilir. Ancak ekonominin geneli ile ilgili hiçbir yapısal sorun bulunmamaktadır. Tüm rakamsal veriler de bunu desteklemektedir. Yeni dönemde iş dünyasının önüne koyacağımız en önemli şey, büyümenin devamı olacaktır. Büyümeyen, üretmeyen bir ülkenin kimseye faydası yok. Biz büyümek, büyümeyi daha da artırmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.