Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mimarlar Odası'ndan İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne ziyaret

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Apa ve yönetimine başarı dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 21:10
Kaynak: İHA
Mimarlar Odası'ndan İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne ziyaret

Ziyarette, yapı sektörünün çözüm bekleyen meseleleri konuşuldu. Her iki başkan da "Sorunlarımız ortak. İmar Yönetmeliği'nde olduğu gibi şehrimiz ve sektörümüzün çözüm bekleyen her türlü sorununda işbirliğine hazırız" mesajı verdi.

 

Mimarlar Odası Şube Başkanı Özgür Girişken, gerek mimarların, gerekse mühendis ve müteahhitlerin sektörün birer parçası olduğunu belirterek "Bu kapsamda, mesleki örgütleri ve kuruluşları birbirinden ayrı değerlendiremeyiz. Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği ile sektörün çözüm bekleyen meselelerinde her zaman bir araya gelebiliyor, bunları konuşabiliyoruz. Bu işbirliğini daha da güçlendirmemiz gerekiyor. Mimarlar Odası olarak buna açığız. Bu vesileyle, Ocak ayının son haftasında genel kurulunu yapan ve bu göreve ikinci kez seçilen Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ile birlikte Yönetim organlarına seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

GAİMDER'DEN İŞBİRLİĞİ MESAJIs

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa da, "Mesleki anlamda önemli sorunlarımız var ve bu sorunlarımız sektörümüzün ortak sorunları. Biz GAİMDER olarak meslek odalarımız ile etkili iletişim anlamında iyi bir ivme yakaladık. Bunu devam ettirmek ve daha da yukarılara çıkartmak istiyoruz. Bu işbirliğinin en güzel ve en son örneği, halen üzerinde çalışılan ve son aşamaya getirdiğimiz Gaziantep'e özgü İmar Yönetmeliği'dir. Yeni İmar Yönetmeliği'nin hazırlanmasında, Mimarlar Odamızın çok ciddi katkılarını gördük. Kentimizin ihtiyaçları doğrultusunda, gerek şehrimiz, gerekse sektörümüzü daha güçlü hale getirmek için bundan sonra da her türlü işbirliğine açık olacağız. Bu vesileyle, ziyaretlerinden dolayı Mimarlar Odası Başkanı Özgür beye ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.