Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Aybüke, fotoğraflarla köy yaşamını anlattı

11 yaşındaki Aybüke Yener tarafından Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) gösteri salonunda gerçekleştirilen ‘Köy’ konulu fotoğraf gösterisi bol alkış aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:12
Kaynak: İHA
Minik Aybüke, fotoğraflarla köy yaşamını anlattı

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği( GAFSAD)’ın yaptığı çalışmalar, fotoğraf sanatına duyulan ilgiyi giderek artırıyor. Her yaştan fotoğraf severi bir arada bulunduran GAFSAD, fotoğraf sanatına katkı sağlamaya devam ediyor.

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği( GAFSAD) gösteri salonunda 11 yaşındaki Aybüke Yener tarafından gerçekleştirilen ve köy yaşamını anlatan ‘Köy’ konulu fotoğraf gösterisi büyük alkış aldı. Köy yaşamını karelere yansıtmaya çalıştığını belirten Yener ‘babam Yakup Yener’in öğrettiği temel fotoğrafçılık bilgilerini sahada uygulamaya çalıştım. Bunun sonucunda da güzel bir fotoğraf gösterisi ortaya çıkardığımı düşünüyorum. Gösteride aldığım alkışlar bunu destekledi diye düşünüyorum. Fotoğraf sanatı ile bu günü yarınlara taşımayı çalışıyorum. Çünkü fotoğraf bir belge niteliği taşımaktadır. Fotoğraf konusunda bir çok projelerim var. Önümüzdeki yıllarda imkanlarım ölçüsünde tek tek hayata geçirmeyi planlıyorum’ diye konuştu.

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği( GAFSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yelken’de fotoğraf sanatına katkı sağlamaya çalıştıklarını belirterek, “Yaptığımız çalışmalar sonucunda Gaziantep’te fotoğraf sanatına duyulan ilgi memnuniyet verici bir şekilde arttı. Fotoğraf gezileri, fotoğraf eğitimleri ve her Perşembe dernek gösteri salonundaki arkadaşlarımızın fotoğraf gösterileri bunu açıkça göstermektedir. Gaziantep’in ve bölgenin yaşamını ve kültürünü üyelerimizle birlikte fotoğraflayarak belgelemeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.