Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik GKV’lilerden anlamlı destek

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu birinci sınıf öğrencileri Mehmetçiğe destek olmak amacıyla gerçekleştirdikleri kermeslerden elde edilen onbeşbin Türk Lirasını Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2019 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:32
Kaynak: İHA
Minik GKV’lilerden anlamlı destek

Okul Müdürü Uğur Özeren kermesler sonucu elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfı bağış hesabına aktarıldığını, önümüzdeki süreçte benzeri etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu birinci sınıf öğrencileri ve velileri geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere düzenledikleri bir dizi kermeste elde ettikleri onbeşbin Türk Lirasını Mehmetçik Vakfına bağışladılar. Düzenledikleri kermesin gelirinin Barış Pınarı Harekâtında görev alan Mehmetçiklerimiz için kullanılması amacıyla Mehmetçik Vakfına bağışlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu birinci sınıf öğrencileri Mehmetçiğe destek olmak için bundan sonraki süreçte de gerekli her türlü organizasyonda yer alacaklarını ifade ettiler. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Müdürü Uğur Özeren; ‘Okulumuzun birinci sınıf öğrencileri ve velileri öğretmenlerimizin rehberliğinde Mehmetçik Vakfına destek sağlamak amacıyla Ekim ayında okul genelinde bir kermes düzenleme kararı almıştı. Kurumlarımız bünyesinde faaliyet gösteren diğer okullarımızın da katılımının sağlandığı kermeslerimizde onbeşbin TL gelir elde edilmiş olup söz konusu gelir kermeslerimizin amacına uygun olarak Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmıştır. Minik öğrencilerimizin bu örnek davranışı elbette bizleri mutlu etmiştir. Kermese ailelerimizin yanı sıra okul idarecilerimizden Murat Demir, Nöfer Çiftçioğlu ile okulumuzun birinci sınıf öğretmenleri Serpil Katı, Hilal Yıldız, Fidan Yanık, Sevdal Dağlı, Suzan Özaslan ve Gülnur Şimşek rehberlik yapmışlardır. Öğrenci velilerimize, öğretmen ve idarecilerimize bu anlamda gösterdikleri fedakarlık ve emekleri için teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de bu projeyi hayata geçiren minik öğrencilerimiz hak ediyor. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu, her zaman olduğu gibi barışa, kardeşliğe, insanlığa hizmet etmeye devam edecektir. Mutlu ve gururluyuz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.