Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MMO’dan onur plaketleri

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:27
Kaynak: İHA
MMO’dan onur plaketleri

TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın, kuruluşunun 62. yıldönümü nedeni ile Gaziantep Divan Otelde, geleneksel hale gelen balo düzenlendi. Balonun açılış konuşmaları Şube Başkanı Gürcan Ülgey ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından yapıldı.

Baloda, Makina Mühendisleri Odasının kuruluşundan bu güne tarihe tanıklık eden, işinden, ailesinden zaman ayırarak Oda’yı, mesleğini bu günlere taşıyan ve özveri ile mesleğini icra etmeye çalışan, meslekte 25. ve 40. yılını dolduran üyelere Onur Plaketleri verildi.

Meslekte 40. yılını dolduran üyeler, Halil Şahin, Mehmet Tevfik Kuyucu, Halil Ulusam ve meslekte 25. yılını dolduran üyeler, Mehmet Şahin, Mehmet Cengiz Erturhan, Mehmet Küçükarslan, Orhan Çıkım, Halil Güven Dönbak, Ahmet Erkin Eren, Mehmet Şahin ve İbrahim H. Güzelbey onur plaketlerini aldılar.

Önceki dönem Şube Başkanı Başar Küçükparmak ve Şube Sekreteri Orhan Tevfik Okuducu’ya da teşekkür plaketleri takdim edildi.

Sunshine Band Müzik Grubunun sahne aldığı baloya katılan üyeler ve aileleri gece geç saatlere kadar yılın yorgunluğunu ve stresini atarak eğlenme fırsatı buldular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.