Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MMT AMERİKAN HASTANESİ'NDEN MUHTEŞEM GECE

MMT Amerikan Hastanesi bünyesinde görevlerine devam eden hemşireler, Yılmazoğlu Otel'de düzenlenen programla 'Hemşireler Günü'nü kutladı. Hastane Genel Müdürü Uzm. Dr. A. Muhittin Taşdoğan'ın bir konuşma yaptığı gecede hemşireler doyas

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 17:04
Kaynak: İHA
MMT AMERİKAN HASTANESİ'NDEN MUHTEŞEM GECE

Düzenlenen programa MMT Amerikan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşdelen, MMT Amerikan Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşdelen, Hastane Genel Müdürü Uzm. Dr. A. Muhittin Taşdoğan, Başhekim Cihat Ahmet Oral ve İdari İşler Müdürü Ali Altunok'un yanı sıra yine hastane bünyesinde görev yapan çok sayıda hemşire ve sağlık personeli katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MMT Amerikan Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, zaman mefhumu gözetmeden vatandaşa hizmet eden hemşirelerine teşekkür ederek, " Hepimiz sağlık dünyasının çalışanları olarak cefakâr bir şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizler için siz hemşireler bu güzel kutlamalara her zaman layıksınız, güzel ve zor bir görev icra ediyorsunuz. 7 gün 24 saat çalışıyorsunuz. Dünyanın en zor işi acısı olan insanların acısını dindirmektir. Şükürler olsun ki biz bu işi yapabiliyoruz. Yaptığınız işi hakkıyla yerine getirdiğinizde dua alıyorsunuz. Bundan güzel bir şey yok. Hastaların çilesini çekiyorsunuz. Daha da zoru hasta yakınlarını anlayabilmek. Hasta yakınının canından birisi hastalıktan kurtulmak için çaba sarf ediyor. Bir an önce iyileşsin istiyor. Bu nedenle sürekli hemşirenin yanında soluğu alıyor ve bir sürü soru soruyorlar. Hasta yakını ile uğraşmak hasta ile uğraşmaktan daha zor. Bu nedenle Allah sizin yardımcınız olsun. Sözü fazla uzatmadan siz cefakâr hemşirelerimizin 'Hemşireler Günü' kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından hemşireler onuruna verilen yemeğe geçildi. Yemeğin ardından geceye katılan davetliler, gece boyunca çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.