Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtar, mahallesinin her derdine koşuyor

Gaziantep'te Mahalle Muhtarı Aladdin Demir, mahallesinin temizliğinden, sivri sineklere karşı ilaçlamaya kadar, her türlü hizmeti kendi eliyle yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2017 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 17:43
Kaynak: İHA
Muhtar, mahallesinin her derdine koşuyor

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Çukur Mahallesi Muhtarı Aladdin Demir, mahallesinin her türlü hizmetine ücretsiz koşuyor. Mahallesini çok seven Muhtar, caddelerdeki çöpten tut, haşerelere karşı ilaçlamasına kadar bütün işleri ücretsiz yapıyor. Akşamları, sokak aralarındaki çöpleri toplayan Muhtar Demir, mahallesinde huzur varsa kendisinin de huzurlu olduğunu belirtti.

“MAHALLEMDE HUZUR VARSA BEN DE HUZURLU OLURUM”

Huzurunun mahallenin huzuruna bağlı olduğunu belirten Çukur mahalle muhtarı Aladdin Demir, “Mahallemde huzur varsa benim de huzurum olur. Yaz geldi artık, börtü böceklere karşı ilaçlama yapıyorum. Bunun karşılığında her hangi bir ücret almıyorum. Yeri geldiğinde çöpü de temizliyorum. Her şeyi belediyeden beklememek gerekiyor” dedi.

“HER MAHALLEYE BÖYLE BİR MUHTAR LAZIM”

Şahinbey ilçesi Çukur Mahalle esnafı ise her mahallenin böyle bir muhtara ihtiyacı olduğunu belirterek, “Şimdiye kadar böyle bir uygulamayı hiçbir muhtarda görmedik. Muhtarımızdan çok memnunuz. Mahalle muhtarımız her türlü işimize koşuyor. Muhtarımız ilaçlama yaparak hizmet veriyor, sular gittiğinde suyla, elektrik gittiğinde elektrikle ilgileniyor. Yeri geldiğinde çöp topluyor. Her derdimize koşuyor. Her mahalleye böyle bir muhtar lazımdır” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.